Placintele cu carnati, mirodenii si rosii

Placintele cu carnati, mirodenii si rosii
1. Incinge cuptorul la 6/200°C. Amesteca toate ingredientele pentru umplutura, asezoneaza, imparte in 4 chiftele mari si da-le la racit.

2. Infasoara in folie adeziva o conserva de 200 g. Pune faina si sarea intr-un castron. Fa o gaura in mijloc. Incalzeste untura si apa intr-o cratita, pana se topeste untura. Lasa sa dea in clocot, apoi toarna in gaura facuta in faina.

3. Amesteca faina cu untura, apoi framanta bine pana cand rezulta un aluat moale. Pastreaza un sfert din aluat pentru capacele, apoi imparte aluatul in 4, modeleaza 4 bile, apoi preseaza-le pana iau forma de discuri (cca 12 cm diametru). Pune conserva infasurata deasupra si preseaza aluatul. Pune umplutura in interior.

4. Decupeaza 4 capacele din aluatul ramas si acopera fiecare placinta. Sigileaza marginile. Cresteaza-le in varf si pune-le pe o tava de copt tapetata cu pergament, unge cu ou si coace 35 min.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Aperitive cu carne