Carnaciori prajiti cu sos de ceapa

Carnacior, sos de ceapa

Caleste 3 cepe rosii, tocate, in 1 lingura ulei. Adauga 4 linguri marmelada si 1 lingura otet de vin rosu. Incalzeste bine, adauga 1 lingurita de cimbru; lasa sa se raceasca. Incinge cuptorul la 6/200°C. Infasoara 18 carnaciori in 9 felii de sunca de Parma, injumatatite pe lungime, si coace 20 min. Serveste cu sosul de ceapa si aperitivele.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Aperitive cu carne