Brâul românesc se poartă și în bucătărie

Îmbracă-te în straie festive – Delikat împlinește 40 de ani! La ceas aniversar, Delikat vrea să arate cât mai bine pentru tine, așa că a îmbrăcat straie de sărbătoare în ton cu ia ta preferată.

FOIL-front-Delikat-Vegetabl

Așa cum tu te dichisești la fiecare sărbătoare, Delikat și-a schimbat ambalajul cu unul decorat cu brâu de sărbătoare. Cea care a avut grijă ca apariția lui la tine în bucătărie să nu treacă neobservată a fost Anca Dragu, designer specialist în pictură de porțelan.

Ce anume a inspirat-o pe Anca Dragu îți spune chiar ea:

'Iniţial m-am gandit la horă pe care am ilustrat-o sub forma unui brâu ce îmbraca pachetul, dans românesc care are o semnificaţie aparte pentru noi şi transmite ideea de sărbătoare. Hora este elementul principal al brâului de sărbătoare ce îmbracă pachetul aniversar. Brâul este un element iconic al portului românesc, în unele zone din ţară, brâul începea a fi purtat de fete la vârsta măritişului', spune designerul.

Delikat și-a schimbat straiele, dar a păstrat aroma unică, pe care o cunoști atât de bine. Conține legume verzi, verdețuri și condimente atent selecționate, uscate natural și amestecate în proporții corecte.

Câștigă premii cu brâul de sărbătoare

Delikat a ales să te premieze la împlinirea celor 40 de ani! Pentru a castiga, înscrie codul de pe spatele produselor cu ambalaj promoțional Delikat pe www.retetaperfecta/ro/delikat sau prin sms la 1772. Fiecare al 40-lea cod care intră în promoție aduce posesorului două suporturi individuale de farfurii, decorate cu brâul de sărbătoare, și, de asemenea, șansa de a câștiga prin tragere la sorți marele premiu, 40.000 lei. În plus, cumpărătorii pot câștiga, în magazin, premii pe loc, dar și 40 de aragaze Arctic, prin tragere la sorți.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Alimente