Oua Benedict

Ingrediente sunt cuprinse in „mod de preparare”.

Mod de preparare:

Umple un vas adanc pe trei-sferturi cu apa si pune-l pe foc. Adauga 1 lingura de otet alb si, cand apa aproape da in clocot, pune pe rand 4 oua, sparte separat. Fierbe-le timp de 3 minute.

Rumeneste la gratar 4 felii de costita si 4 felii de paine.

Intre timp, incalzeste 6 linguri de sos olandez.

Aseaza painea prajita pe farfurii, pune deasupra costita si cate 1 ou, scos din apa cu spumiera, si stropeste cu sosul olandez.

Serveste imediat.

Reteta este pentru 2 portii; pentru mai multe portii, foloseste 2 vase pentru fiert ouale sau fierbe-le pe rand, cate 2.

Pofta buna!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Publicitate
Libertatea
VIVA!
Unica.ro
Retete
Baby
ELLE
CSID
Ego.ro
Descopera.ro
Diva Hair
TV Mania
Trending news
Mai multe din Gustari