Mucenici muntenești: cum să faci ca să îți iasă moi și elastici

mucenici muntenești

Cum să faci mucenici muntenești perfecți: trucul ca să nu iasă prea moi și să nu se rupă. Sunt gata în doar 30 de minute.

Mucenicii, o mâncare tradițională românească, se prepară în fiecare an în data de 9 martie pentru a prăznui memoria Sfinților 40 de Mucenici din Sebastia. Există mai multe variante de mucenici, însă cei muntenești sunt cei mai populari și cei mai gustoși.

Deși sunt relativ ușor de preparat, multă lume face o greșeală din cauza căreia rezultatul nu este tocmai așa cum trebuie: mucenicii se umflă excesiv și ies tari, având o textură ușor ciudată. Iată cum se prepară corect.

Vezi aici cele mai bune retete de mucenici!

Mucenici muntenești: află aici secretul ca să îți iasă moi și elastici.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Huff
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Retete culinare