Ciorbă de perișoare: secretul ca să nu se sfărâme perișoarele

ciorbă de perișoare

Cum să faci ciorbă de perișoare: care este secretul ca să-ți iasă perișoarele întregi și să nu se mai sfărâme.

Ciorba este una dintre mâncărurile preferate ale românilor, fiind perfectî pentru o gustare ușoară sau că primul fel în cazul prânzului sau al cinei.

Puțini știu că ciorbele au în general o mulțime de beneficii pentru organism. Ciorbele sunt slab calorice dar sunt în general bogate în nutrienți; reprezintă astfel o varianta ideală pentru cei care vor să mănânce sănătos, fară să se îngrașe.

Consumul de ciorbe ajută la o hidratare mai bună a organismului și este în general recomandat celor care au probleme în a bea apa pe parcursul zilei.

Dintre toate ciorbele, cea de perișoare este una dintre cele mai apreciate, fiind și consistentă, și ușor de făcut. Există însă o greșeală pe care multe gospodine o fac, din cauza căreia perișoarele nu rămân întregi și se sfărâmă.

Află aici cum să faci ciorbă de perișoare fără ca perișoarele să se sfărâme

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Huff
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Retete culinare