Mesaje și felicitări de Sfânta Maria. Urări frumoase de trimis prin SMS

Adormirea Maicii Domnului, cunoscută și sub denumirea de Sfânta Maria Mare, este o sărbătoare foarte importantă pentru credincioși, iar în fiecare an, pe data de 15 august, o mulțime de persoane își sărbătoresc ziua de nume.

De ce nu este greșit să spunem “La mulți ani” de Adormirea Maicii Domnului?

Chiar dacă Adormirea Maicii Domnului este un moment nu tocmai fericit, acesta simbolizând momentul în care Fecioara Maria s-a ridicat la cer, biserica nu interzice urările cu ocazia acestei zile. Mai mult, învățăturile bisericești ne îndeamnă să privim această sărbătoare ca pe o mutare la Viață și să nu o asociem cu un moment de tristețe.  Astfel, nu este greșit să le facem urări celor care poartă numele de Maria sau Marian.

Mesaje de Sfânta Maria

Ziua de 15 august este prilej de mare sărbătoare pentru o mulțime de români. În această zi, toți cei care poartă numele de Maria, Marian sau alte derivate ale acestora își sărbătoresc ziua de nume. Dacă și tu ai prieteni dragi, rude sau persoane apropiate care poartă acest nume, nu uita să le faci o urare frumoasă. Noi am ales câteva mesaje cu care sigur îi vei impresiona pe cei dragi.

  • Ca o lumină caldă ai apărut în calea mea, ai intrat în viața mea și mi-ai arătat cum să fiu un om mai bun, mai blând și mai înțelegător, intocmai ca Fecioara Maria, al cărei nume îl porți. Mulțumesc că mă călăuzești și că ai grijă de mine!
  • Precum Maria, Maica Domnului, a invins tristetea si lacrimile, tot asa iti doresc sa razbati si tu din furtuna greutatilor. La multi ani!
  • Toate cele bune de ziua ta! La multi ani, Maria! Ingerii sa-ti calauzeasca pasii si Sfanta Fecioara sa-ti lumineze drumul in viata!
  • În aceasta zi speciala iti transmit cele mai sincere urari. Sa ai o viata plina de lucruri bune, iar Sfanta Maria, al carei nume il porti, sa te ocroteasca mereu.
  • Întocmai ca Fecioara Maria, al cărei nume îl porti, învaţă să ierţi, să fii mai bun, mai înţelept, să mă ierţi când greşesc şi să mă înveţi să fiu, la rândul meu, un om mai bun. La mulţi ani!
  • De ziua ce-ţi surâde-n prag şi-i porţi frumosul nume, eu îţi doresc tot ce-i mai drag şi mai frumos pe lume! La mulţi ani!
  • Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de colorată precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei şi la fel de frumoasă precum o gradină plină cu flori.
  • Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieţii tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie. La mulţi ani de Sfânta Maria!
  • Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate, fericire şi tot binele din lume şi să ai parte numai de zile senine şi însorite!
  • Fie că această zi să-ţi deschida poartă unui viitor plin de succese, Dumnezeu să-ţi dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, sănătate, împliniri şi multă iubire! La mulţi ani!

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Pe 7 august o prăznuim pe Sfânta Teodora de la Sihla! Multe românce poartă numele ei

Schimbarea la faţă: rugăciune pentru împlinirea dorinţelor

Preotul Constantin Necula, despre femeile care se machiază: „Machiajul este consecința unui complex, iar complexele au la bază păcate'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Spiritualitate