Mama Biancăi Drăgușanu mai frumoasă după ce a învins cancerul

O aluniță banală în zona nasului investigată prin biospie. Un diagnostic crunt dar un deznodământ fericit. Mama Biancăi Drăgușanu a trecut prin iad odată cu diagnosticul de cancer de piele, dar astăzi toate acestea sunt date uitării… Madi Drăgușanu este la fel de frumoasă și rafinată și-și poate vedea nepoata crescând…

Tumora din zona nasului pe care a avut-o mama Biancăi Drăgușanu poate pune viața în pericol dacă nu este investigată în timp util. Dacă o ignori, celulele maligne pot penetra structura osoasă și pot disemina creând metastaze. Cancerul de piele de la nivelul nasului te mutilează de-a dreptul. Mama Biancăi Drăgușanu a suferit mai multe intervenții la nivelul feței în urma cărora rămăsese cu o cicatrice imensă la nivelul feței. Din fericire, zona a fost acoperită cu ajutorul unor grefe de piele și apoi cosmetizată prin umplere cu fillere pe bază de acid hyaluronic.

Se știe deja că melanomul și carcinomul se pot dezvolta oriunde pe corp, dar ele apar cel mai frecvent pe zonele expuse la soare și radiații ultraviolete.

În toată această perioadă cumplită Bianca deși însărcinată, a fost alături de mama ei și a sprijinit-o continuu. Relația dintre cele două este apropiată și nu se feresc să-și arate dragostea pe rețelele de socializare. Zilele trecute Madi Drăgușanu, i-a lăsat celebrei ei fiice un comentariu la o postare pe pagina de Facebook:

Ești frumoasă, copila mea, ești mama unui copil minunat, Sofia, care te vrea sănătoasă și puternică! Te iubim, copil frumos cu suflet mare!!!!!

Foto: Facebook

Citește și:

Iată ce trebuie să știi despre cancer: informații vitale cu ajutorul cărora nu vei mai face confuzii

Maria Vorontsova, presupusa fiică a lui Vladimir Putin, a pus bazele unui proiect prin care plănuiește să trateze cancerul prin tehnologii avansate

Dan Chișu, diagnosticat cu cancer de piele de 3 ori în 5 ani

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din #NUcancerului