Robert Downey Jr. a fost arestat la Disneyland. Ce a făcut actorul?

La convenţia D23, organizată vineri în oraşul Anaheim, cctorul Robert Downey Jr. a dezvăluit că a fost arestat în timpul primei sale vizite într-un parc Disneyland.

Celebrul actor ar fi fumat atunci marijuana, informează site-ul revistei Variety, citat de ȘtirileProTV.ro.

Protagonistul francizei Iron Man a primit trofeul Disney Legend la convenţia bienală D23 organizată de studioul Disney.

După o scurtă prezentare realizată de Bob Iger, directorul executiv al grupului Disney, Robert Downey Jr. a relatat spectatorilor prezenţi la eveniment felul în care s-a sfârșit prima lui vizită într-un parc Disneyland.

Robert Downey Jr. a fost arestat la Disneyland. Ce a făcut actorul?

„Prima vizită la Disneyland m-a transportat într-o altă lume, mai exact, în arest. Am fost dus la un centru de procesare a datelor personale, un centru, de altfel, surprinzător de prietenos.

După un avertisment sever, m-am întors, dacă nu mă înşeală memoria, la un grup foarte dezamăgit de supraveghetori.

Îmi cer iertare faţă de acea persoană, oricine ar fi ea, care ar fi trebui să mă împiedice să fumez marijuana într-o gondolă fără o licenţă legală”, a declarat renumitul actor american.

„Mi-am luat o greutate de pe suflet spunându-vă asta”, a încheiat, glumind, Robert.

Discursul rostit de Diane Sawyer, o altă personalitate recompensată cu trofeul Disney Legend, a fost unul clasic şi a constat într-o relatare emoţionantă a primei sale vizite la Disneyland.

În timpul acesteia, jurnalista a asistat la o lectură a basmului Cenuşăreasa alături de familie şi de câţiva prieteni.

Christina Aguilera, premiată la rândul ei cu acelaşi trofeu, a mărturisit că prima ei amintire legată de Disneyland datează din timpul unei vizite la Tokyo Disney Resort.

Printre celelalte personalităţi recompensate cu Disney Legend se află Jon Favreau, James Earl Jones, Bette Midler, Kenny Ortega, Barnette Rici, Robin Roberts, Ming-Na Wen şi Hans Zimmer.

Nu pleca pana nu vezi care sunt cele mai mari parcuri de distractie din lume!

Foto: Hepta.ro

Citește și:

Andreea Bălan, declarație de dragoste impresionantă pentru soțul ei. George Burcea este, fără îndoială, sufletul ei pereche

Diana Dumitrescu, enervată de întrebările despre sarcină și naștere. Actrița a reacționat: Vă rog frumos, nu mă mai întrebați

Iuliana Tudor, apariție de senzație pe scena Cerbului de Aur. Vedeta TVR a purtat 3 ținute spectaculoase, semnate de un celebru designer român

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete