Lucrul pe care îl fac toate femeile în timpul nașterii și care poate cauza probleme de sănătate

lucrul pe care il fac toate femeile in timpul nasterii

lucrul pe care il fac toate femeile in timpul nasterii

Înainte de a naște, femeile se informează în detaliu despre tot ceea ce presupune acest proces și practic știu dinainte care sunt pași pe care îi vor urma. Printre acești pași există un lucru pe care îl fac toate femeile în timpul nașterii și care le poate pune sănătatea în pericol.

Atunci când se află pe masă de nașteri, femeile sunt încurajate să împingă cu putere, lucru destul de periculos pentru sănătatea lor, potrivit noilor studii. Mai exact, un nou program încearcă să distrugă acest mit și să le facă pe femei să renunțe la acest obicei care le face mai mult rău decât bine.

Cercetările în domeniu au scos la iveală cifre alarmante. Mai exact, nouă din zece femei suferă leziuni în timpul nașterii, acestea putând să ducă la apariția incontinenței și a problemelor nervoase pe parcursul vieții, potrivit mirror.co.uk.  Studiile au arătat că aceste leziuni sunt cauzate de efortul pe care femeile îl depun în momentul în care li se cere să împingă cu putere.

Mai mult, femeile sunt încurajate să adopte noi poziții pentru momentul nașterii. Astfel femeile pot încerca să aducă pe lume un copil stând în genunchi sau în picioare, iar pentru a provoca contracțiile, acestea sunt învățate cum să respire corect.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

„Uterul artificial', descoperirea care va revoluționa medicina

Ce trebuie să facă o moașă și cum se încearcă reglementarea acestei meserii

Dieta detox de 7 zile. Slăbești 7 kilograme și scapi de toxine

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Sanatate