Legume verzi cu vinegreta

Sunt usor crocante si au un gust cu totul aparte.
6 portii – Timp de gatit: 10 min.
104 calorii, 5 g grasimi per portie

Ingrediente:

  • 200 g fasole verde
  • 200 g mazare boabe
  • 400 g legume asortate (cumparate la punga, congelate; se gasesc in diferite amestecuri)
  • 2 linguri otet de vin rosu
  • 3 linguri ulei de masline
  • 2 linguri patrunjel proaspat, tocat

Mod de preparare:

1 – Fierbe fasolea. Adauga mazarea si mai fierbe 10 minute. Adauga legumele, decongelate, si tine pe foc inca 3 minute.

2 – Amesteca otetul, uleiul, un praf de sare si piper negru macinat. Scurge legumele de apa si toarna sosul preparat. Adauga patrunjelul si amesteca bine.

Pofta buna!
Loading...
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Garnituri de legume