Gnocchi cu legume de vara
4 portii
Timp de pregatire: 5 min.
Timp de gatit: 15 min.
500 calorii, 27 g grasimi per portie
Ingrediente:
- 300 g fasole verde, curatata si taiata segmente
- 1 dovlecel, taiat felii
- 500 g galuste din aluat si cartofi (vezi reteta pt galuste: „Gnocchi„)
- cateva ridichi, taiate
- 200 g branza feta (telemea), taiata cuburi
- 3 linguri ulei de masline
- 1 lamaie, sucul si coaja rasa
- 1 catel de usturoi, zdrobit
- 4 linguri de verdeata proaspata, asortata
Mod de preparare:
1 – Puneti la fiert un vas mare cu apa si cu 1 lingurita de sare; cand clocoteste, adaugati fasolea si dovlecelul si opariti-le timp de 1 minut. Scoateti-le din vas cu ajutorul unei spumiere, clatiti-le sub jet de apa rece si puneti-le deoparte. In apa ramasa in vas, fierbeti galustele.
2 – Scurgeti-le si puneti-le intr-un bol mare impreuna cu legumele, ridichile si branza. Combinati restul ingredientelor, potriviti de sare si piper si turnati peste galuste. Amestecati totul foarte bine si serviti.
Pofta buna!
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Mai multe din Garnituri de legume