Lasagna vegetariană

Lasagna vegetariană

Cu rețeta aceasta de lasagna vegetariană îți ies 9 porții individuale. Sau, dacă preferi, poți face una mare. Iată-i rețeta:

lasagna-vegetariana

* 9 porții * timp de preparare 40 de minute

INGREDIENTE

1 Prepara sosul alb – beșamel- într-un vas pe foc topește 30 g unt, adauga 30 g faina integrala și stinge cu 300 ml lapte. Adauga nucșoara și piper negru și fierbe pâna când se îngroașa.

2 Ia 9 foi proaspete de lazane și decupeaza din fiecare câte 3×4 cm discuri. Pune câte 1 lingura de sos tomat la baza fiecarei forme de brioșa din tava speciala. Adauga câte un disc de lazana și o lingura de sos alb. Trebuie sa ai câte 3 discuri de lazane în fiecare forma. Pune sos alb și razuiește mozzarella – dintr-o bucata de 125 g.

Da la cuptorul preîncalzit la 6/200°C 20-30 min. Servește cu frunze de salata verde.

Daca vrei sa gatesti lasagna cu carne, iti recomandam urmatoarea reteta de lasagna cu carne tocata

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Bucataria Internationala