La ce se gândesc bărbaţii după sex?

shutterstock_714084022

Mai multe studii confirmă fapul că bărbaţii se pot îndrăgosti abia după ce au ajuns în pat cu o femeie. În timp ce pentru femei partea emoţională primează și asociază afectivitatea cu sexul, la bărbaţi lucrurile stau exact invers: întâi se gândesc la sex, apoi ajung să se îndrăgostească. Iată la ce se gândesc bărbații după sex:

Nu este ușor să ajungi să fii pe lungimea de undă a unei persoane de sex opus. De aceea în orice relaţie există o perioadă de acomodare în care fiecare partener descoperă nevoile și preferinţele, mai ales cele sexuale, ale celuilalt. Femeile se Întreabă adesea, mai ales dacă este o relaţie nouă, la ce se gândesc bărbaţii după ce fac sex… Unele se tem de comparaţia cu fostele iubite, altele se întreabă dacă s-au ridicat la înălţimea așteptărilor. Iată câteva lucruri la care bărbaţii se pot gândi după ce fac sex cu o nouă parteneră:

  1. Câtă încredere are partenera în ea. Siguranţa de sine este unul dintre primele lucruri pe care un bărbat le apreciază la o femeie. Nu contează dacă face sex cu lumina aprinsă sau stinsă, ci cât de sigură este de ea, cât de mult își apreciază corpul. Este important pentru un partener nou ca femeia să nu lase impresia că este incomodată de o anumită parte a corpului său.
  2. Cât pare de sentimentalistă. Pentru unele femei sexul reprezintă o parte importantă a relaţiei și hotărăsc să facă acest pas doar dacă bărbatul corespunde unor așteptări. După o primă experienţă, el se poate gândi la accentul pe care âl pune ea pe sentimente, de aceea este important ca ea să nu exagereze, nici să anticipeze reacţiile lui.
  3. Mișcările ei. Majoritatea bărbaţilor apreciază femeile cu iniţiativă. Unii dintre ei pot fi ușor impresionaţi de femeile creative, în timp ce alţii mai posesivi se pot întreba alături de cine a învăţat ea acele mișcări.
  4. Cum s-a simţit ea. Bărbaţilor le place să fie apreciaţi, să primească un feedback în timpul sau după un act sexual, în acest fel simţindu-se valorificaţi. Este greu de înţeles pentru femei, dar în mintea bărbaţilor există un fel de sex rău' și este echivalent cu teama de a nu putea să satisfacă o femeie.

Indiferent de ceea ce gândește fiecare, este important ca ambii parteneri să se bucure de sexualitatea lor, eliminând din minte întrebări precum: Sunt destul de bun?', Ȋi place corpul meu?'

Foto: Shutterstock

Citește și:

Azi nu ești în apele tale'? Iată ce trebuie să faci:

7 erori pe care le comitem când ne cerem scuze. Ce nu trebuie să spunem, ce nu trebuie să facem ca să nu înrăutățim situația

Love and Marriage… Iată care sunt miturile despre iubire și căsătorie cel mai des întâlnite

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Dragoste & Sex