Ingrediente pentru 25 bucati
Timp preparare: 35 min.
Timp copt: 20 min.
Ingrediente:
Pentru crema
Mod de preparare:
1 Preincalzeste cuptorul la 4/180 oC. Amesteca faina, zaharul, migdalele si untul cu mana, pana ce totul are aspect de pesmet; adauga oul si 1lingura de apa.
Framanta aluatul doar pentru ca sa se amestece, inveleste-l in film alimentar si da la rece timp de 30 minute.
2 Incalzeste frisca si untul pana cand aproape dau in clocot. Adauga ciocolata si amesteca pana se topeste. Da la rece 1ora.
3 Framanta aluatul, intinde o foaie (3 mm), taie forme de inimioare si asaza pe tava tapetata cu hartie pergament. Pe jumatate din cantitate presara fulgi de migdale si da la cuptor 10-15 minute.
4 Freaca amestecul de ciocolata pana devine cremos si unge biscuitii fara migdale. Apoi lipeste cate un biscuit cu migdale.
Pofta buna!