Inghetata de capsuni

Timp de pregatire: 40 de minute plus 3-4 ore de congelare

Ingrediente pentru 10 portii :

  • 500 ml lapte
  • 250 g zahar
  • 5 oua
  • 1 lingurita esenta de vanilie sau un plic de zahar vanilat
  • 500 g capsuni
  • 100 g frisca


Mod de preparare:

Amestecati (cu mixerul) ouale cu zaharul si laptele, pana se omogenizeaza bine. Fierbeti la bain-marie – atentie! – doar pana incepe sa se ingroase compozitia.

Cand s-a racit, adaugati frisca, esenta de vanilie si capsunile. Amestecati din nou cu mixerul. Turnati compozitia intr-o casoleta cu capac, ca sa nu se formeze ace de gheata, si puneti-o in congelator. Lasati sa stea 3-4 ore.

Mai dati o data prin mixer. Ornati cu capsuni proaspete.

Pofta buna!

Reteta furnizata de Restaurantul Palatului Mogosoaia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din inghetate