Inghetata de capsuni

Timp de pregatire: 40 de minute plus 3-4 ore de congelare

Ingrediente pentru 10 portii :

  • 500 ml lapte
  • 250 g zahar
  • 5 oua
  • 1 lingurita esenta de vanilie sau un plic de zahar vanilat
  • 500 g capsuni
  • 100 g frisca

Mod de preparare:

Amestecati (cu mixerul) ouale cu zaharul si laptele, pana se omogenizeaza bine. Fierbeti la bain-marie – atentie! – doar pana incepe sa se ingroase compozitia.

Cand s-a racit, adaugati frisca, esenta de vanilie si capsunile. Amestecati din nou cu mixerul. Turnati compozitia intr-o casoleta cu capac, ca sa nu se formeze ace de gheata, si puneti-o in congelator. Lasati sa stea 3-4 ore.

Mai dati o data prin mixer. Ornati cu capsuni proaspete.

Pofta buna!

Reteta furnizata de Restaurantul Palatului Mogosoaia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
VIVA!
Unica.ro
Retete
Baby
ELLE
CSID
Ego.ro
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din inghetate