Evenimentul din noaptea aceasta ne pregătește pentru ceva ce se va întâmpla în viitor

Cele mai dramatice schimbări din viața unui om sunt generate de Jupiter și Saturn. Sunt planete mature, serioase, pot avea și conotații negative. Ele aduc examene de maturitate. Astăzi 21 decembrie se încheie un ciclu și încep altele, fiind două planete puternice, un eveniment care aduce două planete față în față… poate fi numit un examen important al destinului.

Aceste planete au mișcări diferite și viteze de deplasare total diferite, de aceea este foarte rar și interesant de văzut ce va urma.

Evenimentul din noaptea aceasta ne pregătește pentru ceva ce se va întâmpla în viitor

Saturn eliberează… fie la nivel personal, fie la nivel macro. Saturn poate reorganiza din punct de vedere geo-politic viața oamenilor. Categoric, această planetă lasă urme dramatice. De fiecare dată când Saturn a fost în Vărsător, plus amândouă planetele Saturn și Jupiter în Vărsător va însemna un ciclu nou din viața noastră.

Pe tot parcursul anului 2021 există câteva semne zodiacale care vor primi puternice influențe din această întâlnire din Saturn și Jupiter.  Zodiile de apă vor beneficia de lucruri bune și interesante. Zodiile de foc, la fel, vor experimenta schimbări importante în viața lor.

Marea conjuncție dintre planetele Jupiter și Saturn este un eveniment rar pentru că orbitele lor nu se potrivesc. Cele două planete au ajuns simultan în Vărsător și au început încă de pe 17 decembrie micile schimbări. Începând de astăzi 21 decembrie vor lucra în tandem, la solstițiu de iarnă, când ziua este cea mai scurtă. Dacă ar fi să ne gândim că Vărsătorul este o zodie a înnoirii, a schimbrărilor, a revoluției… ar fi bine să ne gândim că urmează o perioadă cu mari schimbări. Absolut toată lumea va experimenta schimbări majore din viața lor.

În noaptea aceasta 21/22 decembrie va avea loc un eveniment unicat, va fi un moment în care putem întrevedea viitorul, vom ieși dintr-o zonă de confort, vom fi practic obligați să ne schimbăm direcția. Vor avea loc răsturnări fenomenale pe tot globul. Ne putem aștepta la mișcări de mase, la revoluții, la rebeliuni.

Va fi o perioadă în care vom da de la noi dar vom fi și răsplătiți. Va avea loc o revoluție tehnologică, e posibil să apară lucruri fantastice care o să ne bulverseze complet. Se deschide o nouă etapă, este începutul unei noi ere pentru noi toți. Această întâlnire va genera o schimbare majoră la nivel planetar.

Foto: 124 rf

Citeste și:

Ce ne așteaptă în 2021: am tras cu ochiul la previziunile astrologilor

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Trending news
Mai multe din Astromania