Ascendentul îţi arată ce fel de iubire vei trăi

Procedeul
In astrologie, casa a VII-a de la Ascendent da indicatii asupra casatoriei si parteneriatelor in general, iar casa a V-a de la Ascendent, asupra iubirilor, sentimentelor, copiilor, spiritului ludic. Asadar, afla zodia in care iti cade Ascendentul, apoi numara zodiile: a cincea de la Ascendent iti spune mai multe despre iubirile tale, iar a saptea, despre casatorie.

Cum afli Ascendentul
Socoteste cate ore s-au scurs de la miezul noptii precedent nasterii pana la ora la care te-ai nascut. Rotunjeste la ore intregi. Pune un deget pe bulina colorata din sectiunea care contine data de nastere si apoi numara, in sensul invers acelor de ceasornic, un numar de buline egal cu numarul de ore dintre miezul noptii si ora ta de nastere (nu trebuie numarata bulina pe care ai pus degetul). Bulina la care se termina numaratoarea se afla in dreptul zodiei care marcheaza Ascendentul, sau casa I.

Persoanele care sunt nascute intre anii 1933 si 1942, sau dupa 1979, pe timp de vara, trebuie sa scada o ora din ora de nastere, pentru ca nasterea lor a fost inregistrata dupa orarul de vara.

Ascendentul

Nota: aceasta metoda de calcul, in ciuda faptului ca este corecta, nu este perfecta. In cazul in care ai dubii cu privire la rezultatul obtinut, calculeaza-ti Ascendentul la urmatoarea adresa de Internet: http://www.alabe.com/freechart/. Odata aflat Ascendentul, descopera ce-ti rezerva viitorul in plan sentimental, in randurile de mai jos.

ASCENDENT BERBEC

Casa a V-a in Leu – atractie sexuala pentru persoane care se disting prin pozitie, faima sau talent. Sexualitate fierbinte si bogata, iubiri pasionale, gesturi demonstrative. Uneori, tendinte exhibitioniste sau tentatia de a se lauda cu cuceririle amoroase.

Casa a VII-a in Balanta – predispozitie pentru pace si intelegere in cuplu, sansa marita pentru o casatorie armonioasa, in care cei doi coopereaza pentru bunul mers al relatiei. Chiar da-ca fidelitatea nu este garantata, exista o dorinta sincera de conservare a casniciei.

ASCENDENT TAUR

Casa a V-a in Fecioara – atractie sexuala pentru persoane inteligente, comunicative, pricepute, curate, ordonate. Sexualitate naturala, cu ritmicitate regulata. Interes intelectual pentru aspectele erotice. Posibil doua sau mai multe amoruri simultan.

Casa a VII-a in Scorpion – mariaj framantat, dramatic, intoxicat de gelozie, banuieli si posesivitate. Chiar daca s-a produs dintr-o mare dragoste, finalul lui este doar rareori fericit. Atunci cand si alti factori din horoscop confirma, posibil risc de divort sau vaduvie.

ASCENDENT RAC

Casa a V-a in Scorpion – atractie sexuala pentru persoane puternice si foarte senzuale, care devin cu atat mai sexy cu cat au un aer mai misterios sau mai periculos. Viata erotica intensa, dar framantata, adesea marcata de nevoi speciale sau frustrari. Iubiri dramatice.

Casa a VII-a in Capricorn – casatorie tarzie sau cu diferenta de varsta semnificativa intre cei doi parteneri. Uneori, pereche introvertita, singuratica sau cu preocupari foarte serioase. Mariaj conventional, retras, cu comunicare limitata si viata sociala
restransa.

ASCENDENT GEMENI

Casa a V-a in Balanta – atractie sexuala pentru persoane inteligente si gratioase, elegante sau rafinate. Gust marcat pentru jocurile seductiei, imposibilitatea de a se abtine sa flirteze. De obicei, aceste persoane intampina dificultati in a refuza ofertele sentimental-erotice.

Casa a VII-a in Sagetator – frecvent casa-torie la distanta (poate in strainatate) sau cu un partener de departe. De cele mai multe ori, pereche cu apetit sexual crescut, dornica de sport sau de calatorii. Nevoie de dinamism si independenta in casatorie. Doua sau mai multe casatorii.

ASCENDENT LEU

Casa a V-a in Sagetator – atractie sexuala pentru persoane dinamice, optimiste, care ajuta la largirea orizontului, pentru parteneri care apartin unui alt spatiu geografic sau cultural. Inclinatie catre aventura, catre iubiri exotice. Pasiune. Mai multe amoruri simultan.

Casa a VII-a in Varsator – casatorie originala sau cu o persoana nonconformista, baza-ta pe comunicare si complicitate. Nevoie a celor doi parteneri de a-si pastra un anume spatiu personal, o anume libertate. Cuplu sociabil, care cauta compania prietenilor. Posibila des-
partire brusca.

ASCENDENT FECIOARA

Casa a V-a in Capricorn – atractie sexuala pentru persoane discrete, puternice, stapane pe sine sau bine situate pe scara sociala. Deseori, legaturi in care exista o diferenta notabila de varsta. Iubiri mari la maturitate sau chiar la o varsta tarzie. Longevitate erotica.

Casa a VII-a in Pesti – mariaj contractat in conditii ciudate, cu cineva complicat sau cu trecut discutabil. Viata de cuplu boema sau haotica, cu aspecte bizare, greu de inteles. De multe ori, sperantele initiale se dovedesc a fi fost nerealiste. Doua sau mai multe casatorii.

ASCENDENT BALANTA

Casa a V-a in Varsator – atractie sexuala pentru persoane iesite din comun, originale, nonconformiste. Amor liber, neconventional, prietenie amoroasa. Desi considerabila, forta sexuala poate fi controlata cerebral. Relatii cu parcurs neuniform, sinusoidal.

Casa a VII-a in Berbec – casatorie timpurie sau decisa impulsiv, cu o cunostinta din adolescenta/prima tinerete ori in urma unei iubiri nascute dintr-o data. Partener dinamic, autoritar. In lipsa unor teluri sau actiuni energice comune, risc de conflict ori ruptura.

ASCENDENT SCORPION

Casa a V-a in Pesti – atractie sexuala pentru persoane senzuale, misterioase ori echivoce. Erotism bogat, subtil, intuitiv si nuantat. Emotii puternice. Iubiri complicate, adesea secrete, ilicite. Tendinta la autoiluzionare in dragoste, cu risc de deziluzie. Iubiri multiple.

Casa a VII-a in Taur – casatorie cu cineva stabil, care are instincte financiare bune si aduce siguranta, dar este intrucatva lipsit de imaginatie si subtilitate amoroasa. Gelozia, posesivitatea si inflexibilitatea afecteaza relatia. Sexul este foarte important in cuplu.

ASCENDENT SAGETATOR

Casa a V-a in Berbec – atractie sexuala pentru persoane pline de energie fizica si vigoare erotica. Destul de frecvent, avem de-a face cu o sexualitate precoce. Apetit senzual foarte mare, conduce la multe cuceriri si la iubiri pasionale. Uneori, apare sublimarea in religie.

Casa a VII-a in Gemeni – mare nevoie de libertate si comunicare in cuplu. Casatorie cu cineva inteligent, ager si plin de vioiciune, dar care poate fi inconstant sau superficial. Sotul/sotia are un spirit tanar sau este efectiv mai tanar. Doua sau mai multe casatorii.

ASCENDENT CAPRICORN

Casa a V-a in Taur – atractie sexuala pentru persoane calde, senzuale, ce ofera garantii afective si/sau financiare. Multa forta sexuala. Cand si-a gasit perechea care-i aduce cu adevarat satisfactie amoroasa si sexuala, se fixeaza, dand dovada de fidelitate si discretie.

Casa a VII-a in Rac – casatorie cu o persoana calda si intelegatoare, care confera un sentiment de siguranta si protectie. Posibila diferenta de varsta intre cei doi parteneri. Dragoste comuna pentru familie, camin si traditii. Un anume conservatorism. O uniune in care imparti emotii puternice, esti loiala si dedicata partenerului. Legaturile maritale tind sa capete mai multa forta odata cu trecerea timpului.

ASCENDENT VARSATOR

Casa a V-a in Gemeni – atractie sexuala pentru persoane agere, care provoaca prin vorbe sau idei, pentru iubiti/iubite tineri/tinere sau cu spirit tanar. Inventivitate erotica. Rutina omoara dorinta. Flirt, frivolitate, iubiri multiple, uneori mai multe simultan, infidelitate.

Casa a VII-a in Leu – mariaj cu cineva care are o personalitate puternica si radianta, care impune respect sau starneste admiratia prin situatie, functie, talent ori prin alte atribute. Pereche generoasa, sincera. Lupta orgoliilor si competitia intre parteneri sunt nocive.

ASCENDENT PESTI

Casa a V-a in Rac – atractie sexuala pentru persoane sensibile, talentate, sentimentale. Nevoie de siguranta, de garantii afective. Inclinatii foarte romantice. Iubiri capricioase, sentimente fluctuante. Amanti/amante cu diferenta de varsta notabila. Fidelitate incerta.

Casa a VII-a in Fecioara – casatorie cu cineva rational, priceput, care gestioneaza bine
obligatiile cotidiene, dar pentru care profesia s-ar putea sa fie mai importanta decat casnicia. Sot/sotie cu elan sentimental si romantic limitat. Doua sau mai multe casatorii.

Mihaela Dicu; foto: © shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Astromania