Horoscopul anual 2018 pentru Berbec: carieră, dragoste, bani, sănătate

Horoscopul anual 2018 pentru Berbec indică o evoluție clară către îndeplinirea unor obiective propuse. Totodată, nativii în Zodia Berbecului vor renunța la proiecte care nu mai sunt de actualitate.

Horoscopul anual 2018 pentru Berbec

Planetele Saturn și Jupiter vor acționa în favoarea ta, pentru ca tu să pornești într-o direcție mai potrivită pentru tine pe termen lung. Vei dovedi mai multă maturitate și vei fi capabilă să faci anumite sacrificii în viața personală. Profită de fiecare ocazie pe măsură ce apare. Schimbare după schimbare – acesta este specificul noului an pentru tine.

Horoscopul anual 2018 pentru Berbec: CARIERĂ

Cea mai mare sursă de satisfacții în 2018 pentru Berbec va fi cariera. Desigur, vei avea parte de încercări și obstacole, dar le vei aborda cu mult curaj și te vei ridica deasupra lor. Noi direcții de dezvoltare profesională ți se vor deschide. Comunicarea și simțul supraviețuirii vor fi cheile.

Jupiter te va ajuta să-ți pui în valoare abilitățile și creativitatea. Cei care activează într-un domeniu artistic, în comunicare sau în vânzări vor avea cele mai mari succese.

Relațiile de la locul de muncă – atât cu șefii cât și cu colegii – vor fi cordiale și sincere. Așteaptă-te la promovări și la creșteri de venituri.

Horoscopul anual 2018 pentru Berbec: DRAGOSTE, CĂSNICIE

Nativii în Zodia Berbecului vor urma o cale foarte clară în dragoste anul acesta. Îți vei înțelege mai bine partenerul. Pentru aceia care au o relație chinuită și nefericită, va veni momentul deciziei de a pune capăt. După care, va fi un nou început, într-o relație mai reușită.

Pentru cei care se află într-o relație, romantismul și pasiunea va crește, dar va fi mai bine controlată. Berbecul nu va mai fi la fel de posesiv ca întrecut și nu va mai manifesta atâta gelozie. Din martie până în iunie, sunt condițiile maxime de a trece la nivelul următor, fie mutându-vă împreună, fie căsătorindu-vă.

Horoscopul anual 2018 pentru Berbec: FAMILIE ȘI STIL DE VIAȚĂ

În 2018, viața de familie a Bebecului va evolua frumos. Vor fi momente în care unul sau mai mulți membri ai familiei te vor suprasolicita emoțional cu problemele lor. Va trebui să lași emoțiile la o parte și să găsești, ca întotdeauna, soluțiile.

Abilitățile tale sociale vor fi la cote ridicate. Vei călători, vei cunoaște oameni, te vei distra. Asta îți va fi evadarea în momentele în care familia va tinde să-ți acapareze aerul și spațiul.

Horoscopul anual 2018 pentru Berbec: BANI

Per ansamblu, va fi un an de siguranță financiară. Vor fi mici pierderi, mici datorii, dar vei face față și nu te vor destabiliza. Starea ta de optimism va fi cea care va salva impresia generală. Una peste alta, banii nu vor fi o sursă de indispoziție pentru tine.

La sfârșitul anului, vei fi cu toate plățile la zi, iar bugetul se va prezenta în echilibru. Pentru asta, va trebui să fii pe fază și să nu refuzi ocaziile de a câștiga un ban în plus. Din luna noiembrie, se va stabiliza o schemă de câștiguri și cheltuiele care va depăși în eficiență premisele de la începutul anului.

Horoscopul anual 2018 pentru Berbec: SĂNĂTATE

Ca și în cazul banilor, pe ansamblul anului, sănătatea ta va fi bună. Uranus te fragilizează și te predispune la afecțiuni diverse, dar Jupiter te întărește și compensează.

Călătoriile, evenimentele sociale și noile cunoștințe pe care le vei asimila îți vor da un plus de energie, iar asta se va reflecta și în starea ta fizică. Periodic, totuși, va fi nevoie de o ușoară detoxifiere și de un regim alimentar mai îngrijit.

Horoscopul anual 2018 pentru Berbec: INFLUENȚE MAJORE ALE PLANETELOR

De-a lungul anului 2018, planetele Saturn și Jupiter vor favoriza din plin Berbecii. În timp ce Saturn te va direcționa în munca susținută și eficientă, Jupiter va veni cu norocul. De aici, progresul în carieră și în starea financiară. Dar aceasta are un preț. În primul trimestru al anului, munca te va reține în defavoarea familiei. De asmenea, vei fi predispusă la mici accidente, deci va trebui să ai mai multă grijă ca de obicei.

Din martie până în iunie, Jupiter va fi retrograd, iar asta poate să interfereze cu finanțele tale. Vor apărea niște cheltuieli neașteptate. Saturn retrograd din aprilie până în septembrie va prilejui principalele provocări în carieră. În această perioadă este bine să nu faci schimbări radicale și să-ți găsești ceva sigur de care să te prinzi dacă vor avea loc schimbări în jurul tău.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Astromania