Compatibilitățile Fecioarei cu celelalte zodii

Zodia Fecioarei

Compatibilitățile Fecioarei cu celelalte zodii sunt supuse emotivității acestei zodii, spiritului său critic dar și atenției și afecțiunii pecare le manifestă.

fecioara

Fecioara si Berbecul

Cei doi par foarte buni prieteni, dar caracterele lor ii vor aduce cat de curand in conflict. Berbecul o va soca pe Fecioara cu indrazneala lui. Tot socanta va fi si intententia Berbecului de a pleca impreuna intr-o calatorie aventuroasa, fara insa sa cunoasca vreun detaliu. De planificare se ocupa intotdeauna Fecioara.

Fecioara il vede pe Berbec necugetat, iar acesta se simte in permanenta criticat. Este un cerc vicios care dureaza pana cand Berbecul pleaca trantind usa, fara sa se mai uite inapoi.

Cei doi se simt nesiguri in relatie. Fecioara are nevoie de stabilitate iar Berbecului ii place sa traiasca aventuros.

Cupluri celebre: Reese Witherspoon (Berbec) and Ryan Phillipe (Fecioara); Heath Ledger (Berbec) and Michelle Williams (Fecioara)

Fecioara si Taurul

Cei doi chiar se inteleg reciproc si formeaza un cuplu puternic. Taurul preia conducerea, iar pe Fecioara nu o deranjeaza, atat timp cat exista un plan bun. Ambii sunt romantici si isi petrec mult timp analizand situatiile din jurul lor. Fecioara este mereu atenta la ce ii place si ce nu ii place Taurului. Taurul este topit dupa senzualitatea Fecioarei iar aceasta se poate relaxa doar in prezenta Taurului.

Daca Taurul se ocupa de partea financiara, Fecioara il ajuta sa analizeze optiunile. Daca Taurul se incurca in vreo problema, Fecioara il ajuta si il inspira.

Ambii sunt constienti de nevoia de securitate, de aceea discuta orice este legat de sentimentele lor. Taurul este foarte rezistent la criticile Fecioarei, dar in acelasi timp va aprecia perspicacitatea. Fecioara il crede uneori pe Taur mult prea rigid si de neschimbat. Oricum, ambii sunt foarte sensibili iar certurile lor nu vor fi mai mari decat aceste neintelegeri. Casa celor doi este comoda si practica. Taurul admira dexteritatea Fecioarei in pat.

Cupluri celebre: Faith Hill (Fecioara) and Tim McGraw (Taur); Roberto Rossellini (Taur) and Ingrid Bergman (Fecioara); Ahmet Zappa (Taur) and Rose McGowan (Fecioara)

Citește și:
Zodia Fecioarei (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Fecioarei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6

Recomandari
Huff
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii