Horoscopul anual 2018: carieră, dragoste, bani, sănătate

Horoscopul anual 2018 anticipează o perioadă de transformări radicale și emoții intense pentru toate zodiile. Află previziunile complete pentru fiecare zodie!

Horoscopul anual 2018

Horoscopul anual 2018 pentru Berbec: carieră, dragoste, bani, sănătate

Horoscopul anual 2018 pentru Berbec indică o evoluție clară către îndeplinirea unor obiective propuse. Totodată, nativii în Zodia Berbecului vor renunța la proiecte care nu mai sunt de actualitate.

Planetele Saturn și Jupiter vor acționa în favoarea ta, pentru ca tu să pornești într-o direcție mai potrivită pentru tine pe termen lung. Vei dovedi mai multă maturitate și vei fi capabilă să faci anumite sacrificii în viața personală. Profită de fiecare ocazie pe măsură ce apare.

Citește previziunile complete!

Horoscopul anual 2018 pentru Taur: carieră, dragoste, bani, sănătate

Horoscopul anual 2018 pentru Taur descrie noul an plin de liniște și libertate. Este un an de relaxare, de odihnă și de consolidare a situației existente.

Cum Pluto traversează casa Capricornului, te vei simți mai ușoară fizic și mental. Unele aspecte din viața ta vor cere un pas înapoi din partea ta și o atitudine de observație și așteptare.

Vei manifesta sensibilitate și empatie, ceea ce îi va aduce pe ceilalți aproape. Să nu cazi în extrema de a avea mai multă grijă de ceilalți decât de tine însăți.

Citește previziunile complete!

Horoscopul anual 2018 pentru Gemeni: carieră, dragoste, bani, sănătate

Horoscopul anual 2018 pentru Gemeni descrie noul an ca fiind plin de energie în toate domeniile. Va fi un an al redefinirii de sine, atât fizic cât și mental.

Vor apărea noi oportunități în multe privințe, dar va trebui să depășești niște obstacole ca să beneficiezi de ele. Dacă reușești, răsplata va veni foarte repede. Cumva, anul acesta ți se vor face o serie de favoruri pentru că cei care au poziția potrivită vor fi vrăjiți de modul spiritual în care vei comunica.

Influența combinată a lui Jupiter și Saturn te va ajuta să-ți pui în valoare curajul și spiritul îndrăzneț. Este o perioadă bună să-ți lărgești orizontul și aria de acțiune. te afli în pragul unei noi faze a carierei tale.

Citește previziunile complete!

Horoscopul anual 2018 pentru Rac: carieră, dragoste, bani, sănătate

Horoscopul anual 2018 pentru Rac își întâmpină nativii cu optimism. Noul an vine cu noroc și încredere.

Echilibrul și armonia de care te bucuri tu va fi împărtășită de cei din jurul tău, ceea ce te stimula în toate activitățile. Planetele Saturn și Jupiter îți vor aduce numeroase oportunități de creștere. Dezvoltarea și progresul îți vor veni pe bucăți care, puse cap la cap, vor rezulta într-o curbă generală ascendentă.

Vor fi momente în care te vei simți prinsă între focurile încrucișate ale celor care rivalizează pentru anumite poziții în ierarhie sau au viziuni diferite. Fă apel la diplomație și nu te afișa de partea uneia sau a alteia dintre părțile aflate în conflict. La sfârșit, ei își vor da mâna iar tu vei pica prost.

Citește previziunile complete!

Horoscopul anual 2018 pentru Leu: carieră, dragoste, bani, sănătate

Horoscopul anual 2018 pentru Leu anticipează că anul acesta latura ta materialistică și prozaică va ieși în față. S-ar putea să dai deoparte unele tabieturi costisitoare.

Jupiter și Saturn te vor ajuta să pășești în lumina reflectoarelor. Vor fi schimbări radicale în viața profesională și personală. Vei reuși să faci anul acesta mai multe lucruri ca oricând, însă vei avea de luptat cu emoțiile și nervozitatea.

Sincer, cariera ta va cunoaște suișuri și coborâșuri. Vei fi ușor depășită pentru început, așa că obiectivele tale pe termen scurt vor rămâne în aer. Ia-ți o țintă mai îndepărtată, concentrează-te asupra ei și nu te împiedica de obstacolele imediate.

Citește previziunile complete!

Horoscopul anual 2018 pentru Fecioară: carieră, dragoste, bani, sănătate

Horoscopul anual 2018 pentru Fecioară anunță un an agitat, aglomerat, plin de activități de tot felul. Vor fi multe de făcut – unele au nevoie de un factor declanșator, altele, de un punct final reușit.

Cu toate evenimentele care au darul să te deturneze din drum, trebuie să-ți urmărești constant obiectivele și chiar să faci anumite sacrificii pentru atingerea lor. Cu Saturn traversându-ți zodia pe tot parcursul anului, nu te vei plicitisi nicio clipă. Va fi o provocare să ții ritmul cu toate solicitările. Uneori, te vei simți depășită și te vei întreba dacă ești la înălțimea cerințelor. Știi că ești, nu te răsfăța, adună-te și învinge!

Anul acesta, succesul tău în carieră va depinde în mare măsură de diplomație, de păstrarea unor relații cordiale la locul de muncă.

Citește previziunile complete!

Horoscopul anual 2018 pentru Balanță: carieră, dragoste, bani, sănătate

Horoscopul anual 2018 pentru Balanță îndreaptă atenția nativilor acestei zodii către propria persoană. Este timpul să-i servești mai puțin pe ceilalți și să te ocupi mai mult de tine.

Deși este bine să-ți păstrezi tot cercul de relații, întoarce aceasta în favoarea ta și urmărește-ți propriile scopuri. Conjuncturile astrale îți sunt favorabile. Vor fi multe oportunități să înanintezi în toate domeniile majore ale vieții. Important este să profiți de ele și să nu le mai sacrifici dând prioritate nevoilor celorlalți.

În cariera ta vor avea loc schimbări majore. Vei căpăta mai multe responsabilități, iar poziția ta în ierarhie va urca. Schimbările vor fi pozitive și pe termen lung și vei avea suficientă energie ca să le susții.

Citește previziunile complete!

Horoscopul anual 2018 pentru Scorpion: carieră, dragoste, bani, sănătate

Horoscopul anual 2018 pentru Scorpion anunță un an în care evoluțiile vor fi rapide pentru nativii zodiei. Scorpionii vor avea un sentiment de libertate și de cădere la înțelegere cu sine.

Saturn te va ajuta să păstrezi un profil discret și să faci schimbări radicale cu zgomot puțin. Vor fi schimbări de la care nu va mai fi cale de întoarcere. În viața Scorpionilor vor fi evenimente neașteptate cărora va trebui să le facă față cu abilitatea caracteristică.

Anul acesta vei ajunge în carieră mai departe chiar decât ți-ai propus. Este timpul să-ți pui pe hârtie ideile și să le iei pe rând, să vezi ce se poate transforma în realitate și cum. Nu trebuie să te lași influențată de scepticismul celor din jur. Dimpotrivă, dă-le toate argumentele atât colegilor cât și șefilor și antrenează-i în proiectele tale.

Citește previziunile complete!

Horoscopul anual 2018 pentru Săgetător: carieră, dragoste, bani, sănătate

Horoscopul anual 2018 pentru Săgetător anticipează un nevel de energie mai bun decât în anii precedenți. Frustrările și supărările din anii anteriori dispar.

Configurațiile planetare sunt favorabile pentru ca tu să te simți mai bine și să faci mai bine. Chiar dacă nu se va rezolva imediat tot ce este de rezolvat, direcția în care te îndrepți este, în mod clar, spre capătul tunelului.

Începe una dintre cele mai favorabile perioade din viața ta în privința progreselor în carieră. Fă apel la toată creativitatea ta și gestionează angajamentele profesionale cu relaxare și demnitate. Faptele vorbesc mai tare decât cuvintele, deci lasă acțiunea să vorbească în locul tău atunci când simți că trebuie să demonstrezi ceva.

Citește previziunile complete!

Horoscopul anual 2018 pentru Capricorn: carieră, dragoste, bani, sănătate

Horoscopul anual 2018 pentru Capricorn scoate în față talentele ascunse ale nativilor zodiei. Vei câștiga putere și autoritate anul acesta.

În general, va fi lumină și bucurie pentru tine în acest an. Totuși, nu vei putea evita chiar toate dificultățile de ordin practic din calea ta. Simțul tău practic te va ghida în depășirea lor, atât în domeniul profesional cât și în viața personală.

Capricornii vor avea foarte multe oportunități de a excela în domeniul profesional. Vei avea multă libertate să explorezi și să inovezi, cu ajutorul colegilor și cu susținerea superiorilor ierarhici.

Citește previziunile complete!

Horoscopul anual 2018 pentru Vărsător: carieră, dragoste, bani, sănătate

Horoscopul anual 2018 pentru Vărsător recomandă o abordare echilibrată în toate privințele. Se impun, de asemenea, o mulțime de ajustări și compromisuri din partea ta anul acesta.

Planetele sunt favorabile câștigării unui nume și a faimei. Este o perioadă în care relațiile existente se vor îmbunătăți. Pe de altă parte, ți se recomandă prudență în privința relațiilor noi. Este, de asemenea, un timp potrivit pentru refacerea unor legături pierdute, dacă acest lucru se dorește de ambele părți.

În anul 2018, Vărsătorii vor fi capabili de performanță în domeniul lor de activitate, grație configurațiilor astrale favorabile. Ambițiile și aspirațiile tale vor lua o direcție nouă. Există perspective de promovare și recunoaștere, dar drumul nu va fi ușor.

Citește previziunile complete!

Horoscopul anual 2018 pentru Pești: carieră, dragoste, bani, sănătate

Horoscopul anual 2018 pentru Pești semnalează intrarea într-o fază importantă a vieții. Unele dorințe arzătoare vor prinde aripi anul acesta.

Configurația astrală te va ajuta să faci schimbări radicale în stilul de viață, în carieră și în viața personală. Canalizează-ți energia în mod adecvat pe tot parcursul anului. Nu lăsa emoțiile să-și facă de cap, pune-le în slujba creativității.

Abia după primul trimestru al anului eforturile tale și munca susținută vor începe să dea roade. Nu este indicat să-ți diversifici activitatea profesională anul acesta. Concentrează-te pe un proiect sau două și mobilizează-te numai în această direcție. Vei fi stimulată de realizările profesionale, de o promovare și de câteva oportunități de călătorie.

Citește previziunile complete!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Astromania