Horoscopul lunii mai 2017 pentru Berbec: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunii mai 2017 pentru Berbec calculează că lunea aceasta trebuie să acorzi importanță egală vieții profesionale și celei de familie. De asemenea, trebuie să fii atentă la echilibrul tău emoțional.

Horoscopul lunii mai 2017 pentru Berbec

Autonomia și spiritul întreprinzător vor domina luna mai. Ești stăpână pe acțiunile tale și pe rezultatul lor. Inteligența socială te vor ajuta cu siguranță să înaintezi, dar nu depinzi de asta.

Horoscopul lunii mai 2017 pentru Berbec: CARIERĂ

Horoscopul lunii mai 2017 pentru Berbec anticipează mari progrese pe tărâm profesional. Multe proiecte noi, împreună cu cele vechi, vor fi în derulare. Este important ca cei din familie să știe cu ce te ocupi și să înțeleagă de ce îți rămâne atât de puțin timp pentru ei.

Horoscopul lunii mai 2017 pentru Berbec: BANI

Până pe data de 20, situația ta financiară va fi una solidă, cu observația că, după data de 12, va trebui să depui un pic de efort pentru a încasa ceea ce ți se cuvine în urma unor activitați prestate de curând.

Dacă planifici bine și cheltuiești cu prudență, vei realiza ceea ce ți-ai propus, chiar dacă pare că ți-ai propus cam mult. Iar la succesul tău financiar vor contribui relațiile sociale dar și partenerul, sau cei din familie. Și tot aceștia – familia și activitățile sociale – îți vor solicita niște cheltuieli.

Horoscopul lunii mai 2017 pentru Berbec: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Având în vedere aspectele excelente ale lui Venus și Jupiter, sragostea va fi la cote fantastice luna aceasta, în mod special după data de 10.

Dacă ești singură, interesela tale practice – chiar materiale – într-o relație au toate șansele să fie satisfăcute, fără să lipsească doza necesară de romantism. Succesul unei noi relații depinde de compatibilitatea ta cu potențialul partener. Dacă ești căsătorită sau într-o relație stabilă, lucrurile vor merge perfect și este posibil să cădeți de acord asupra unei viitoare sarcini.

Horoscopul lunii mai 2017 pentru Berbec: SĂNĂTATE

Horoscopul lunii mai 2017 pentru Berbec indică o lună în care sănătatea este solidă și energia este maximă. Pentru a nu încărca organismul cu calorii de prisos și pentru a nu reține toxine, luna aceasta ți-ar prinde mine să consumi tofu și ulei de rapiță.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop