Garnitura de legume la cuptor
1. Preincalzeste cuptorul la semnul 5/190 °C. Fierbe cartofii in apa cu sare 10 minute. Incinge 2 linguri ulei si soteaza ceapa. Unge vinetele si dovleceii cu uleiul ramas si rumeneste uniform.
2. Amesteca vinetele, dovleceii si ceapa cu ouale, verdeata si adauga sare si piper. Intr-o forma rotunda, asaza intr-un strat 1/3 din cartofi si toarna 1/2 din sucul de rosii, 1/2 din legume si 1/2 din branza. Repeta procedeul cu ingredientele ramase. Deasupra ultimului strat de cartofi stropeste cu ulei, acopera cu folie si da la cuptor 30 de minute. Indeparteaza folia si da din nou la cuptor 30 de minute.
3. Lasa sa stea in forma 10 minute inainte sa portionezi si sa servesti.
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Mai multe din Garnituri de legume