Fursecuri cu jeleu de zmeura

30 bucati
Timp de preparare: 35 min.
Timp de copt: 20 min.

Ingrediente:

  • 100 g unt, inmuiat la temperatura camerei
  • 85 g zahar tos (de preferinta, brun)
  • 1 ou, separat
  • 150 g faina integrala
  • 100 g nuci, tocate
  • 2 1/2 linguri jeleu de zmeura

Mod de preparare:

1 Preincalzeste cuptorul la semnul 4/180oC.

Tapeteaza cu hartie pergament o tava pentru copt. Freaca apoi untul cu zaharul pana cand amestecul devine cremos.

Adauga galbenusul si faina si amesteca foarte bine, pentru omogenizare.
2 Modeleaza 30 de bile si unge-le cu albusul batut. Pune nucile tocate intr-un bol si inmoaie fiecare bila in el.
3 Asaza fursecurile pe tava, cu spatii intre ele, si apasa cu lingurita in centrul fiecaruia. Umple adancitura cu jeleu de zmeura.
4 Da la cuptor timp de 15-20 minute, iar dupa aceea scoate-le pe un gratar si lasa-le sa se raceasca complet.

Pofta buna!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din cozonac, chec, fursecuri si biscuiti (deserturi pe baza de aluat de casa)