Foitaj cu cascaval si ciuperci

O imbinare perfecta intre gustul cascavalului, aroma ciupercilor si fragezimea aluatului 8 bucati
Timp de pregatire: 40 min.

Ingrediente:

Aluatul fraged pentru tarte il puteti cumpara gata preparat din comert.

pentru umplutura

  • 150 g ciuperci taiate felii
  • 1 catel de usturoi zdrobit
  • 500 g aluat de foitaj
  • 100 g cascaval
  • 1 lingurita cimbru
  • sare si piper negru
  • 1 lingura ulei de masline

Mod de preparare:

1 Preincalziti cuptorul la semnul 6/200sC. Incingeti 1 lingura ulei de masline si prajiti timp de 3 minute, amestecand incontinuu, 1catel de usturoi zdrobit, ciupercile taiate felii si 1 lingurita de cimbru. Presarati sare si piper negru, proaspat macinat. Lichidul trebuie sa se evapore complet.
2 Taiati aluatul de foitaj in 8 triunghiuri. Taiati cascavalul in 8 felii subtiri.
Pe fiecare bucata de aluat asezati cate o felie de cascaval, o lingurita de ciuperci si apoi presarati boia iute. Rulati, incepand de la baza triunghiului, si asezati-le pe hartie pergament. Ungeti-le cu galbenus si dati-le la cuptor timp de 25 minute, pana cand se rumenesc.
Ca sa ramana crocante, impachetati-le in hartie pergament dupa ce se racesc complet.

Pofta buna!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
VIVA!
Unica.ro
Retete
Baby
ELLE
CSID
Ego.ro
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Aperitive fara carne