Cum să îți poziționezi patul din dormitor pentru a rezolva problemele din relația ta

patul din dormitor

Cu timpul, în fiecare relație apar diferite probleme care fac ca sentimentele să nu mai fie atât de puternice ca la început, iar în cazuri extreme, aceste probleme pot chiar să ducă la destrămarea relației.

Într-un cuplu, un lucru foarte important este depistarea principalelor probleme și găsirea unor soluții pentru rezolvarea lor.  Specialiștii în feng shui sunt de părere că inclusiv poziția în care este așezat patul matrimonial poate să ducă la rezolvarea problemelor din cuplu. Poate părea ciudat, însă de cele mai multe ori, pentru a obține rezultate într-o anumită direcție este de ajuns să poziționezi patul astfel încât capul să fie așezat în punctul cardinal favorabil.

Lipsa romantismului, a pasiunii și relațiile sexuale monotone sunt trei dintre cauzele care duc la despărțire. Uite cum trebuie să îți poziționezi patul pentru a rezolva fiecare dintre aceste trei probleme.

1.  Vestul pentru o iubire romantică

Simți că odată cu trecerea timpului a dispărut și romantismul? Ei bine, acest lucru poate fi rezolvat foarte ușor. Tot ce trebuie să faci este să muți patul din dormitor, astfel încât tu și partenerul tău să dormiți cu capul spre vest. Acest punct cardinal va atrage o energie pozitivă asupra voastră și va stimula romantismul din cuplu.

2.  Sudul pentru pasiune

Pasiunea este elementul care lipsește din relația voastră? Poziționarea patului în partea sudică a dormitorului va rezolva această problemă și va face ca relația voastră să fie din nou ca la început.

3. Nordul pentru o viață sexuală intensă

După ani buni de relație, viața sexuală a cuplurilor devine de cele mai multe ori monotonă, acesta fiind unul dintre motivele pentru care multe cupluri hotărăsc să se despartă. Dacă și tu întâmpini această problemă, ar trebui să încerci să schimbi câteva lucruri. Poți începe cu poziția patului. Specialiștii în feng shui recomandă ca patul în care dormi alături de partenerul tău să fie așezat astfel încât să dormiți cu capul spre nord.

 

Foto: pixabay.com

Citește și:

Cum să scoți mirosul neplăcut din prosoapele tale

Cum să amenajezi dormitorul copilului pentru a-l transforma într-un spațiu plin de energie

9 trucuri care îți transformă balconul apartamentului într-un colț de natură. Merită să le încerci

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Home deco