EXCLUSIV Avantaje: The one and only… ADELINA!

Astăzi, acum, nu frumusețea nepământeană a Adelinei Pestrițu te izbește, ci liniștea bizară cu care se înconjoară. Depun mărturie pentru asta…
Calcă ușor, neapăsat, vorbește cu grijă, ca și cum n-ar vrea să zdrobească cu stridențe, cuvintele, zâmbește fin, ca o părere, stă cu capul în jos, apoi îl ridică brusc, și te învăluie în cel mai fermecător smarald de pe planetă.

Interviu realizat de Florentina Mușat

1t6a0663-copySeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Adelina, ți-ai propus să cucerești lumea sau pur și simplu drumul destinului tău te-a adus în acest punct?
Sună extraordinar, însă realitatea este, de fapt, alta. Oricât de mult aș îndrăzni eu să-mi propun lucruri mărețe, se întâmplă tot ce e scris și dat de Sus. Așa a fost și în cazul meu. Provin dintr-o familie simplă, iar viața m-a supus multor provocări. N-am avut nimic pe tavă. A trebuit să fac multe eforturi să pot reuși. Am bifat multe realizări de care sunt tare mândră, dar numai muncind și luându-mi în serios jobul și viața în general. Pe lângă muncă, știu sigur că am și steaua mea norocoasă, care îmi asigură strălucirea ori de câte ori mă simt epuizată sau vreau să renunț.

Dacă ar fi să te întorci în timp, ce ai face altfel? Ai schimba ceva?
În proporție de 80% aș merge exact pe drumul pe care l-am parcurs și până acum, dar cu siguranță cu mai puțină încredere în oameni. Experiențele mele de viață mi-au arătat că oamenii pe care te poți baza sunt numărați pe degetele de la o mână. Aș fi mai selectivă în această privință și implicit mai protejată. La 36 de ani văd altfel lucrurile decât le vedeam atunci când aveam 20.

Când te-am cunoscut mi-ai părut o Zeiță a Liniștii. Pare că nimic din jur nu te tulbură sau că scuturile tale sunt activate la maximum… Așa e?
Mulțumesc… Îmi place mult să aud părerea oamenilor care m-au cunoscut. Astfel pot să-mi conturez o imagine despre cum sunt văzută din exterior. Cred că în toți anii în care am fost expusă, am învățat, de voie-de nevoie, să maschez anumite stări. Le-am mascat, le-am reprimat sau le-am tratat la psiholog. După caz. Nu știu dacă am făcut mereu alegerea corectă, dar partea mai sensibilă am păstrat-o pentru mine, departe de ochii curioșilor. Au fost multe lucruri care m-au tulburat. Judecata aspră a oamenilor și faptul că ajungi să te închizi atât de mult de frică să nu greșești și să fii taxată, și-au pus amprenta pe psihicul meu de-a lungul anilor. Mă tulbură poveștile triste ale oamenilor și în special ale copiilor, dar și neputința mea de a face ceva în anumite situații.

Cum era copilul Adelina?
Am avut o copilărie frumoasă. Vacanțele petrecute la bunici erau cele mai frumoase. Abia așteptam să stau cu ei și să fiu răsfățată cum doar bunicii știau s-o facă. Nu pot spune că am fost extrem de ascultătoare, pentru că am o personalitate destul de pronunțată și asta s-a putut observa cu ochiul liber încă din primii ani de viață. Dar asta m-a și ajutat la maturitate.

Ești o persoană credincioasă?
Aș putea spune asta, de ce nu?! Credința am moștenit-o în primul rând de la bunica mea, care se trezea la 4:30-5 dimineața și se ruga timp de câteva ore bune, iar serile erau cu și despre rugăciune. Niciodată n-am întâlnit un om mai credincios decât ea. Nu lipsea în nicio duminică de la slujbă și ținea integral toate posturile. Fiecare om își manifestă cum simte credința în Dumnezeu, dar eu nu pot să-mi închei nicio zi fără a mă ruga. Face parte din mine. Și asta o învăț și pe Zeny, care deja știe ce are de făcut în fiecare seară înainte de somn.

Ce-ți displace cel mai mult la o femeie? Dar la un bărbat?
Răutatea. Valabil pentru ambele sexe. Să fii un om rău e ceva ce nu pot tolera și nu pot privi cu ochi buni. Cu toții avem supărări, frustrări, dar cred ca acțiunile noastre vorbesc mult despre caracterul pe care îl avem.

Ce te-a atras, în primul rând la Virgil? Voi doi aveți aceeași culoare tulburătoare la ochi, nu-i așa?
Corect. Avem ochii verzi amândoi și așa îi are și Zeny. E un om bun și familist. A știut să mă cucerească și nu s-a lăsat până nu mi-a demonstrat că el poate fi tatăl copilului meu. Amândoi avem defecte, nu suntem perfecți, dar după 6 ani de relație ne cunoaștem și respectăm limitele.

Ce îți pune Virgil cel mai des?
Depinde din ce perspectivă privim lucrurile, dar cel mai des îmi spune să-mi iau fotograful și în vacanță, nu doar acasă. Îl stresez cu pozele și nu cred că situația se va schimba prea curând. Dacă i-a trebuit soție influencer, să se descurce 🙂

Dacă ar fi să schimbi macazul și să intri în lumea cinematografiei ce personaje te vezi întruchipând?
Îmi plac femeile puternice pe care le admir. Cele care știu ce vor de la viață și nu se dau bătute indiferent ce greutăți ar întâmpina. Mi-ar plăcea să întruchipez un astfel de rol și într-un film.

Care este talentul tău ascuns?
Gătitul. Atunci când vreau, nu atunci când trebuie. Cam așa funcționează acest talent în cazul meu.

Cât de greu este să reziști în vârful acestei ierarhii a creatorilor de conținut și cât de mult „te consumă' această presiune? De fapt, este o presiune?
Niciodată n-am crezut despre mine că sunt în vârful piramidei, că sunt suficient de bună în ceea ce fac sau că merit să fiu apreciată mai mult. Mereu m-am focusat pe ce am de făcut, pe muncă, implicare și profesionalism. Cred că asta m-a și păstrat cu picioarele pe pământ. Dar ca o concluzie, a fi influencer nu este deloc ușor și mai ales atunci când îți dorești să oferi un conținut de calitate. Desigur, presiunea este foarte mare și timp liber mai deloc. Nici măcar în vacanțe, unde oportunitatea de a crea content este și mai mare.

Continuă tu: „Am greșit atunci când….'
Am spus/crezut că e ușor să fii mamă. E un job' greu, dar extrem de frumos.

Vulnerabilitatea este o super-putere sau un călcâi al lui Ahile? Tu cum o percepi?
Vulnerabilitatea este, în primul, rând inevitabilă. Măcar o dată în viață și tot se întâmplă să trecem prin asta. Nu e ceva ce poți avea la alegere. Se întâmplă și trebuie să accepți. Am trecut prin asta de multe ori și nu e nimic rușinos. Suntem oameni și trebuie să ne acceptăm stările, fie ele bune sau rele. Vulnerabilitatea te arată om și pentru cei care te percep un adevărat Poker Face.

Când îți pierzi cumpătul? Nu pot să cred că ești mereu calmă, calculată, relaxată…
Oh! Sunt Vărsator și vă puteți imagina ce iese când îmi pierd cumpătul. În general de la lucruri mici. Se mai întâmplă ca uneori să fiu suprasolicitată și să simt că nu mai fac față. Spun multe pentru că sunt vocală, dar apoi mă calmez și regret. E normal să avem și astfel de stări. E o caracteristică pe care am întâlnit-o des la cei cu aceeași zodie. Nu sunt perfectă și nici nu vreau să pretind asta. Am stările mele și îmi asum. Apropiații mă știu bine și mă acceptă așa pentru că aleg să vadă în mine partea frumoasă, sufletul, bunătatea, faptul că sunt acolo pentru ei când au nevoie, nu doar când le este bine. Le mulțumesc pentru asta!

Care este cel mai frumos compliment pe care l-ai primit?
De la Zeny. Mi-a spus când ne-am trezit „Bună dimineața, mami frumoasă!' Mă emoționează tot ce vine din partea ei.

Ce spui te te înfurii?
Nu întreba o Vărsătoare ce spune atunci când se înfurie, că nici ea nu știe sigur. :)) Spune multe, să se răcorească și după, te ia în brațe și îți spune că te iubește. Asta sunt eu…

Ce i-ai spune copilului tău interior?
Să se maturizeze că-mi dă uneori bătăi de cap. Copilul interior a rămas cu niște lecții neînvățate și asta face ca drumul meu printre oameni să fie uneori mai dificil.

Cine te-a făcut om mare?
Iubirea și încrederea celor dragi, ambiția, ușile închise și criticile altora. Mulțumesc!

Obiectul la care nu ai renunța niciodată este…
Cred ca nu v-ați aștepta la un alt răspuns decât: TELEFONUL!

Trei cuvinte care te descriu cel mai bine.
Agitată, sensibilă, protectoare.

Ce îți place cel mai mult la corpul tău?
Îmi plac culoarea și forma ochilor.

Ce urmează să lansezi?
Cu siguranță multe campanii frumoase pe canalele mele. Am în plan o nouă rubrică, dar o să vin cu detalii la momentul potrivit.

Ce reprezintă Social Media pentru tine?
Grea întrebare. Spun că e grea pentru că doar așa îmi pot da seama că înseamnă extrem de mult și că îmi ocupă foarte mult timp. Este în același timp și o sursă de energie, inspirație, locul în care îmi întâlnesc (virtual) prietenii, locul din care pot extrage tipsuri și pot afla informații folositoare. Mă delectez cu imagini care îmi hrănesc sufletul și imaginația. Eu chiar iubesc ce fac și asta cred că se vede. Chiar dacă uneori e greu și solicitant.

Unde locuiește liniștea ta?
Acasă, lângă ai mei.

Ce te-a înfrânt în viață?
Timpul care îmi ia ușor-ușor tot ce mi-e drag.

Ce te-a înflorit?
Prezența fiicei mele în viața mea.

Ce etichetă te enervează cel mai tare?
Toate etichetele îmi displac. Nu cred că e cineva îndreptățit să pună etichete și mi se pare nedrept și incorect să o facă.

Cum e viața Adelinei Pestrițu dincolo de imaginile pe care le vedem postate? E grea, complicată, bogată, frumoasă, liniștită, jucăușă, fragilă, responsabilă…
E cu de toate, dar în niciun caz doar ca pe Instagram. Am și stări proaste în care nu vreau să văd pe nimeni sau să ies din casă, am și supărările și frustrările mele. Încerc să păstrez un echilibru între lucrurile frumoase și cele mai puțin frumoase din viața mea. Atât cât ține de mine.

Adelina, ce ți-a adus postura de vedetă: bani, faimă, distracție, cunoștințe, prieteni, dușmani, întâmplări…? Te-a schimbat succesul?
Mi-a adus multe bucurii, satisfacții, realizări pe toate planurile la care nici nu visam, admirația oamenilor și multe conexiuni. Însă mi-a și luat dreptul la intimitate, poate și la liniște uneori. Am avut și perioade în care am simțit că îmi fură și încrederea în mine. Expunerea are părțile ei frumoase, dar vine și cu niște dezavantaje pe care le duci cu greu dacă nu ești antrenat.

Make up: Traviata, Hair: Jovsky Studio

Collection: Independent Women IV • Adelina Pestritu x Mmarquise/Fotograf: Tibi Vintur

Alexandru Tomescu: Pe scenă, vioara devine o parte din mine, capabilă să dea glas celor mai profunde și mai intime trăiri ale mele'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Interviurile Avantaje