Exclusiv Avantaje: RANDI “Durerea e necesară și trebuie acceptată…”

Exclusiv Avantaje:  RANDI “Durerea e necesară și trebuie acceptată…”

Băiatul acesta puțin trist, cu privirea sfredelitoare, cu mișcările scenice unduitoare și cu vocea lui tulburătoare se lasă greu prins. Și la interviuri, dar și în viață. Spune că ar iubi cu patimă și că n-ar fugi niciodată de durere. Suferința trebuie acceptată ca parte din viață. Randi….

Care a fost cel mai neobișnuit lucru pe care l-a făcut un fan pentru tine?
Încă sunt urmărit de o fată peste tot unde mă duc! Neobișnuit până la ciudat e acel moment când apare până și pe strada unde stai, tu fiind sigur că nu avea de unde să afle adresa ta.

Cum iubești? Cu patimă, în surdină, arzi, ești lucid, cerebral?
În toate felurile ar trebui să se manifeste iubirea adevărată… Eu cred că nu am cunoscut asta până acum! Când ești mic, habar nu ai ce e iubirea și cum se manifestă! Când ești mare, ești selectiv și nu mai lași pe oricine în viața ta. Am spus selectiv, însă de multe ori aș fi spus temător, ultra protectiv cu mine însumi. Nu cred că am iubit vreodată cu adevărat, pentru că acum privesc iubirea cu alți ochi și mi se pare că e ceva atât de profund și matur, încât un om obișnuit sau, să spunem nepregătit, nu poate să o înțeleagă! Eu sunt pătimaș, vulcanic, cerebral și visător în același timp și cred că fix așa aș și iubi… într-o zi.

Ce calități ar trebui cu orice preț să aibă viitoarea doamnă Ropcea?
Îmi place și mă sperie în același timp cum sună întrebarea :)! Trebuie să fie atât de frumoasă pe cât e și profundă și la fel de înțelegătoare pe cât e și iubită de mine. Cred că îmi lipsește acea legătură profundă care nu are nevoie de cuvinte și explicații, o potrivire la alt nivel, subtil, elegant și plin de esență!

Ți s-a întâmplat ca, într-o fostă relație, să te simți pregătit pentru a face următorul pas?
Sincer, relațiile le-am avut până în 28 de ani și atunci sigur nu eram pregătit pentru aproape nimic serios! Gânduri aveam, însă nu înțelegeam implicațiile dorințelor pe care le aveam legat de familie, copii. Viața nu e numai despre relații, familie, sau cel puțin așa își spun cei care nu se mai satură de gustul libertății, deși nu văd deloc o relație că pe o constrângere sau pierdere a libertății. Din contră, iubirea ar trebui să-ți dea aripi!

Ți-a fost inima frântă vreodată?
Răniți am fost toți la un moment dat și cu siguranță eu nu am făcut excepție. Durerea e necesară și trebuie acceptată, pentru că ne maturizează, ne învață despre ce e bine sau rău, despre cum trebuie să alegi și ne face să ne înțelegem pe noi mai bine! La început, evident, nu înțelegeam și mă revoltam, luptam cu durerea, vrând să o înving! Dar nu asta e soluția către mai bine. Budiștii spun că viața e durere și că fuga de ea duce la boli psihice, izolare, teamă și viață trăită pe jumătate!

Foto: PR

Citeste și:

EXCLUSIV AVANTAJE, Petronela Rotar: „Nu toți cei care au suferit traume devin oameni mai buni, mai deștepți, mai înțelepți.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete