Ești mamă de băieți și îți dorești să ai și o fetiță? Renunță la aceste alimente înainte de a rămâne însărcinată

Alimentația are un rol major în dezvoltarea sarcinii, însă aceasta s-a dovedit foarte importantă și înainte de conceperea unui copil.

Poate părea ciudat, însă sexul copilului poate fi decis chiar de câteva alimente pe care le includem în dieta zilnică. Această ipoteză a fost confirmată de o femeie de 32 de ani, pe nume Bronwyn Brady. Aceasta era mama a doi băieți și își dorea foarte mult să aducă pe lume o fetiță. Pentru că deja născuse doi băieți, femeia a început să facă cercetări pentru a descoperi care este motivul pentru care nu a devenit mamă de fată. În urma informațiilor găsite, Bronwyn Brady a constatat că regimul ei alimentar era bogat în potasiu, lucru care favorizează conceperea de băieți.

La ce alimente trebuie să renunți dacă îți dorești să aduci pe lume o fetiță?

Bronwyn Brady a decis ca înainte de a rămâne însărcinată să facă o serie de modificări în ceea ce privește alimentația. Astfel, aceasta a renunțat la banane, cartofi și roșii, acestea fiind bogate în potasiu, potrivit dailymail.co.uk. În plus, ea a renunțat la alimentele bogate în sare și la carnea roșie și a început să bea lapte și suc de afine. Aceste alimente aveau ca scop creșterea acidității din corp, ceea ce favoriza conceperea unei fetițe, în timp ce regimul alcalin crește posibilitatea de a aduce pe lume un băiat.

Femeia și-a schimbat modul de a se hrăni cu 8 săptămâni înainte de a rămâne însărcinată, iar atunci când a putut afla ce sex urmează să aibă viitorul ei copil, femeia a avut o mare surpriză, medicul spunându-i că urmează să fie mamă de fată.

După ce a născut-o pe fetița ei, Bronwyn Brady  a rămas din nou însărcinată. De această dată, femeia a urmat un regim normal, fără să țină cont de reguli stricte, devenind mamă de băiat pentru a treia oară.

Ideea potrivit căreia alimentația poate influența sexul copilului a fost confirmată și de cercetătorii de la Oxford și de la Universitatea Exeter. Potrivit testelor, femeile care consumă un număr mai mare de calorii înainte de a rămâne însărcinate și includ în meniul lor bananele au mai multe șanse să aducă pe lume un băiat.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

3 sfinți la care să te rogi pentru a rămâne însărcinată

3 soluții naturale care cresc șansele să rămâi însărcinată și îți îmbunătățesc fertilitatea

Sarcina după 35 de ani – la ce să te aștepți pe plan psihologic

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Sfatul Medicului