3 sfinți la care să te rogi pentru a rămâne însărcinată

3 sfinți la care să te rogi pentru a rămâne însărcinată

Există femei care au încercat aproape tot ce este omenesc posibil pentru a rămâne însărcinate, însă fără rezultat, iar singurul lucru la care mai apelează este ajutorul divin. Iată 3 sfinți la care să te rogi pentru a rămâne însărcinată.

Foarte multe femei ajung în punctul în care își doresc să aducă pe lume un copil, însă această fericire le este umbrită de existența unor probleme de sănătate. Majoritatea urmează tratamente scumpe pentru a putea să rămână însărcinate, iar în paralel își îndreaptă gândurile și către credință.

În religia creștină există câțiva sfinți care sunt considerați  protectori ai copiilor, iar rugăciunile adresate lor le ajută pe femei să rămână însărcinate.

Sfinți la care să te rogi pentru a rămâne însărcinată

1. Sfânta Ecaterina

Sfânta Ecaterina este sărbătorită de creștini pe 25 noiembrie. Ea este ocrotitoarea tuturor mamelor, îi apară pe cei care sunt căsătoriți și le ajută pe femeile care își doresc un copil să rămână însărcinate. Mai mult, Sfânta Ecaterina are grijă și de cei bolnavi, de cei care au necazuri și de bătrâni. Ea este protectoarea tuturor copiilor, studenților, elevilor și celor care sunt pasionați de învățătură.

2. Sfântul Stelian

Sfântul Stelian este cunoscut ca fiind cel care îi apară pe copii și este sărbătorit pe data de 26 noiembrie. Acesta are grijă de copii, dar rugăciunile adresate lui le ajută și pe femeile care își doresc să devină mame. Moaștele Sfântului Stelian se află în București, la Biserica Sfântul Stelian, cunoscută și sub denumirea de “Lucaci'. Anual, foarte multe femei dornice să devină mame trec pragul acestui loc sfânt pentru a se ruga.

3. Sfântul Nectarie

Sfântul Nectarie este o altă figură bisericească cunoscută pentru minunile săvârșite și unul dintre sfinții la care să te rogi pentru a rămâne însărcinată. Rugăciunile adresate acestui sfânt au dus la vindecarea unor boli foarte grave, printre care și cancerul. Mai mult, multe femei care sufereau de diferite afecțiuni ce le împiedicau să devină mame au reușit să își împlinească visul. Moaștele Sfântului Nectarie se află la Biserica Radu-Vodă din București, loc de pelerinaj pentru foarte mulți credincioși.

 

Foto: 123rf.com

Citește și:

Rugăciune pentru căsătorie grabnică şi binecuvântată către Sfânta Mare Muceniţă Irina

Vrei să ai o căsătorie binecuvântată? Aceștia sunt sfinții la care trebuie să te rogi în fiecare zi

Ultima profeție dată de Baba Vanga este de-a dreptul tulburătoare: „Viața va fi imposibilă aici'

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Spiritualitate