Dovleac copt cu sos pesto

dovleac-copt-cu-sos-pesto

4 porții gata în 1 oră și 30 minute, 417 calorii per porție, 27 g grăsimi, 27 g carbohidrați

Ingrediente necesare preparării dovleacului copt

1 kg dovleac

4 linguri sos pesto

1 ceapă, tăiată sferturi

1 lingură ulei de măsline

250 g roșii cireașă

4 felii costiță, tăiată bucăți

80 g spanac

80 g brânză feta, sfărâmată

35 g roșii deshidratate, tocate

2 linguri nuci de pin, rumenite

Cum prepari dovleacul copt cu sos pesto

1 Încinge cuptorul la semnul 6/180 C. Taie dovleacul în două, scoate semințele și crestează-l din loc în loc. Unge cu ulei și jumătate din sosul pesto, acoperă cu folie unsă cu ulei și dă la cuptor 1 oră, până când se pătrunde.

2 Așază ceapa în tava de copt cu uleiul și dă la cuptor 25 minute. Adaugă roșiile și costița și dă la cuptor 20 minute. Adaugă spanacul, pesto rămas, brânza și roșiile deshidratate, amestecă și potrivește gustul de sare și piper și lasă deoparte.

3 Scoate dovleacul din cuptor, scobește din pulpă și amestecă cu legumele. Umple golurile cu amestec și dă la cuptor 10 minute. Presară nuci de pin și servește.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Retete culinare