DOSAR SPECIAL Previziunile apocaliptice ale Babei Vanga pentru 2020

A prezis începutul și sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial, moartea prințesei Diana, atacurile de la 11 septembrie 2001 din Statele Unite și Brexitul, câștigându-și meritat titulatura de Nostradamus din Balcani'.

Bulgăroaica Vanghelia Pandeva Dimitrova, cunoscută drept Baba Vanga, nu a fost o erudită, precum Nostradamus. Dimpotrivă, a fost semianalfabetă, motiv pentru care nu și-a consemnat previziunile. Mai mult decât atât, discursul Babei Vanga era dificil de înțeles, ea vorbind în dialect. Înregistrările difuzate la televiziunile locale foloseau subtitrări pentru publicul bulgar.

Cărți despre viața și predicțiile pe care le-a făcut au apărut târziu, după moartea ei, produsă în 1996. Acestea s-au bazat pe informațiile transmise de apropiații ei. Baba Vanga a indicat cu exactitate inclusiv ziua în care avea să moară.

Cu puțin timp înainte de dispariția sa, Nostradamus din Balcani' a prezis că darul clarviziunii cu care ea a fost înzestrată va fi transmis unei fetițe de 10 ani din Franța, care va devein mult mai celebră decât ea. Conform datelor Institutului de Parapsihologie din Bulgaria, mai mult de 80% dintre previziunile sale s-au adeverit.

A căpătat darul clarviziunii după ce a orbit

La 12 ani, în timp ce se juca alături de verișorii ei, Vanghelia Pandeva Dimitrova a fost luată pe sus de o furtună stârnită din senin. În cădere, s-a lovit de un gard. A agonizat multă vreme până a fost găsită. Din cauza prafului care-i intrase în ochi, nu și-a mai putut deschide ochii. Deși a suferit trei intervenții chirurgicale, vederea nu i-a mai putut fi salvată. Primele viziuni despre viitor le-a avut în zilele care au urmat acestei tragedii.

Câțiva ani mai târziu, tânăra a început să aibă vise stranii, să audă voci, să vorbească cu spirite și plante, precum și să aibă vedenii, în urma cărora a făcut mai multe predicții care s-au înfăptuit.

Asemeni lui Nostradamus, Baba Vanga a menționat anul 3797 ca an al sfârșitului vieții pe Terra. Totodată, ea a prezis că, după acest an, oamenii vor reuși să locuiască pe alte planete din sistemul solar.

Țări rase de pe fața pământului

Fiind contemporană cu noi, profeta din Bulgaria a reușit să furnizeze informații mult mai detaliate despre evenimentele care vor avea loc în acești ani decât a făcut-o Nostradamus.

Potrivit acesteia, în 2020, Pakistanul, China, Japonia și Alaska vor fi rase de pe fața pământului de un tsunami uriaș. Un cutremur de magnitudine mare va duce duce la pierderea a aproximativ 400 de vieți omenești în Asia. Cauza acestor catastrofe va fi, evident, încălzirea globală.

Putin și Trump vor cunoaște momente de cotitură

Rusia va fi lovită de un meteorit uriaș. În plus, președintele rus, Vladimir Putin, va fi victima unei tentative de asasinat. Autorul va fi un membru al serviciului de securitate.

Odată cu ieșirea Angliei din blocul european, Europa va trebui să facă față unei crize economice de amploare.
Nici președintele SUA, Donald Trump, nu va avea un an ușor. Potrivit previziunilor Babei Vanga, acesta va contracta o boală misterioasă, în urma căreia își va pierde auzul.

La fel ca Nostradamus, Baba Vanga a văzut' un al treilea război mondial care va începe anul acesta și va dura până în 2025.

2020, în termeni pozitivi

Profețiile Babei Vanga se întâlnesc', însă, cu profețiile lui Nostradamus și în aspectele pozitive ale anului care tocmai a început. Mai exact, în 2020, se vor face progrese semnificative în domeniul științei, va apărea o nouă sursă de energie, iar în medicină se vor face descoperiri menite să crească speranța de viață a oamenilor.

Previziunile Babei Vanga despre România

Înainte de a părăsi această lume, Baba Vanga a făcut o ultimă profeție. Aceasta se referea chiar la țara noastră. Profeta s-a înregistrat pe o bandă de magnetofon, pe care, ulterior, a încredințat-o uneia dintre nepoatele sale.

Rugămintea sa a fost aceea ca această previziune să ajungă la o persoană anume, la o anumită dată. Profeția făcea referire la rolul important pe care poporul român îl va avea în procesul de evoluție spirituală ce se va petrece în viitorul apropiat la nivelul întregii planete:

Eu sunt foarte mică pentru ca el să vină la mine, aşa că eu transmit această veste care mi-a venit de Sus. Să fie despachetată în luna ianuarie, ziua 24, anul 2005 şi, în cel mult o lună de zile, să fie dusă celui la care voi face referire. Dacă nu se va putea ajunge la el, să fie dată celor din preajma sa. În bucuria acestei lumi, în România va veni cel promis lumii.

Se va bucura întregul Pământ de naşterea lui. Dumnezeu îl va ocroti într-un loc, departe de locul unde se odihnesc străbunii lui, până când va veni ceasul său. Cu puterea de Sus va fi dăruit. Pământul, Apa, Focul îi vor veni în ajutor. Odată cu venirea lui în această lume, tot ceea ce este construit pe minciună se va nărui. Toate acestea se vor petrece în anul 2005. El va fi piatra de temelie pentru omenire.

Primii care îl vor recunoaşte vor fi cei din poporul său, poporul din care el a ieşit. Drept răsplată, el va aduce acest popor pe cea mai înaltă culme a desăvârşirii, din întreaga lume. Acest popor va deveni o adevărată pildă pentru toate popoarele pământului. El nu va veni cu un cal viu, ci cu un cal din fier, pe care singur îl va mânui'.

Cu alte cuvinte, din mijlocul poporului român se va ridica omul providențial, care va avea ca misiune nu doar salvarea țării sale, ci și a întregii planete.

Citeste si

DOSAR SPECIAL Previziunile lui Nostradamus pentru 2020: începutul sfârșitului

DOSAR SPECIAL Horoscopul alchimic și predicțiile „zodiilor-metale'

EXCLUSIV AVANTAJE Horoscop 2020, realizat de astrologul Camelia Pătrășcanu

Autor: Oana Anghel

Foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Spiritualitate