EXCLUSIV AVANTAJE Horoscop 2020, realizat de astrologul Camelia Pătrășcanu

Horoscop 2020 Camelia Pătrășcanu

Astrologul Camelia Pătrășcanu analizează aspectele astrale pentru fiecare zodie în parte în anul 2020. Vedem în continuare care sunt provocările acestui an absolut special, care este zodia binecuvântată din punct de vedere financiar, cine stă foarte bine la capitolul emoțional și ce spun astrele din punctul de vedere al sănătății.

BERBEC

Pentru nativii Berbec, până în iunie, sunt foarte multe reglaje la capitolul familie și relații conjugale. Nativii Berbec își renegociază rolul și reponsabilitățile în familie. Repară relațiile de familie, le rearanjează, le reconsideră sau restructurează.

Pentru Berbeci, 2020 este un an foarte favorabil din punct de vedere profesional sau din punctul de vedere al business-ului. Sunt mai creativi, pot avea realizări importante, mai ales în prima parte a anului. De asemenea, sunt foarte bine aspectați și în toamnă din perspectiva activității pe cont propriu pe care o desfășoară. De asemenea, tot la începutul anului, au șansa să fie numiți în funcții importante unde vor primi mână liberă să-și pună în practică ideile.

Începând cu luna iunie, în cazul lor accentul cade pe studii, cursuri, pregătire, acumulare de cunoștințe. Aici nu vorbim neapărat de studii formale, mai degrabă de cele care se nasc din surse de inspirație. Pentru Berbecii singuri, studiile le pot aduce cunoștințe noi, le oferă șansa să pătrundă în colectivități noi, au ocazia să-și facă relații noi, simpatii care se creează pe rezonanțe intelectuale.

TAUR

Nativii Taur se află într-o reformare a propriei personalități, își explorează ființa, pot fi mai puțin conformiști, cu mai mult chef să se surprindă pe ei înșiși. În 2020, Taurii au idei foarte bune legate de afaceri, iar relația lor cu străinătatea se deschide foarte bine.

Pentru nativii Taur, două elemente sunt foarte importante în 2020. Pe de o parte, studiile pot fi de altă natură decât cele obișnuite sau decât cele făcute până acum. Taurii școlari sau studenți se pot răzgândi și-și pot schimba direcția, pentru că-și dau seama că le place altceva. Pe de altă parte, Taurii sunt aspectați foarte bine în ceea ce privește relația cu străinătatea, fie că vorbim despre studii sau despre afaceri.

De asemenea, Taurii își pun sub lupă convingerile și crezurile, pot îmbrățișa un alt set de valori, îi pot surprinde pe cei din jur. Retrogradarea lui Uranus din mai-iunie poate avea mare impact asupra lor sub aspectul banilor. Este o perioadă de recalculare a posibilităților de business. Pot primi o ofertă tentantă și bine ar fi să dea răspunsul în iunie.

Poate fi un an financiar foarte bun și idei de business foarte inspirate și originale.

GEMENI

Nativul Gemeni este și mult mai atent la ce pierde și la ce câștigă prin relații. Pe de altă parte este preocupat în a-și eficientiza investițiile făcute până acum în oameni, în cunoaștere sau în locul de muncă. Pe de altă parte Gemenii pot fi surprinși de deciziile și alegerile partenerului de viață, dacă-l mai au, pentru că în 2019 mulți au renunțat la el.

Surprizele majore legate de partener vin din perspectiva faptului că acesta fie alege să-și pună bani deoparte, fie face alegeri profesionale foarte îndrăznețe. Astfel, Gemenii trebuie să învețe să se repoziționeze față de interesele partenerului de viață. Aceasta îi poate inspira și pe ei să-și recalculeze cumva scopurile financiar-profesionale. Pe de altă parte, partenerul de viață al nativului Gemeni s-ar putea să-și dorească mai multă independență.

În mai-iunie, pentru Gemeni se preconizează o renegociere a poziției profesionale – acesta se poate simți nesigur sau nereprezentat de rolul pe care îl joacă, de funcția pe care o ocupă sau de deciziile pe care trebuie să le ia. Această situație îi poate induce ideea că ar fi momentul oportun să facă o schimbare de poziție sau de serviciu, să acumuleze, să învețe, să urmeze unele cursuri profesionale, pentru a avea o mai mare libertate de schimbare.

RAC

Pentru nativii Rac este un an foarte important din punct de vedere relațional, familial, conjugal. Unii pot divorța, alții își găsesc jumătatea, alții se repoziționează într-un mod mai exigent în relația pe care o au. Vor mai mult respect, au o listă de exigențe mult mai bine conturate. Cer lucuri mai clare de la partener, mai vehement și poate dau ultimatumuri. 2020 este un an foarte important pentru ei din punct de vedere relațional.

Nativii Rac trec printr-o cunoaștere mai profundă a valorii personale, de aici și exigențele mai mari. În plus, dacă se asociază cu cineva în 2020 sau dacă continuă o asociere inițiată în 2019 pot avea siguranța unei relații pe termen lung. Fie că vorbim despre relații profesionale, personale, acestea au toate toate șansele să fie istorice.

În vară, Racii trebuie să fie foarte atenți la sănătate. Pot fi necesare analize și se cer a fi eliminate elemente toxice din alimentație sau din conduita lor din viață.

În toamnă, prin retrogradarea lui Marte, se pune problema unei decizii foarte importante de luat în ceea ce privește locul lor actual de muncă.

LEU

Nativii Leu trec și ei printr-o reordonare a activității și vieții. Pot derula proiecte originale, de-a dreptul fantastice la locul de muncă, dar au nevoie de mână liberă și de spațiu pentru a conduce activitatea după propria inspirație. Pot veni cu idei inovative, iar dacă acest lucru nu se poate întâmpla la locul de muncă, ei se gândesc mai mult ca alte zodii că pot dezvolta ceva pe cont propriu.

Dacă deja au o activitate pe cont propriu, atunci 2020 aduce o reorganizare a acestei activități, prin eliminarea activităților rutinante sau a ocupațiilor rutinante – ceea ce îi poate duce la succes. Au ocazia să devină marcanți în mediul lor, au un an propice pentru selfbranding. Au ocazia să se facă cunoscuți printr-un produs, printr-un serviciu de excelență pe care-l oferă. Pe de altă parte trebuie să învețe să delege către alții ocupațiile mai puțin importante pentru ei.

Atenție la sănătate, pot apărea noi afecțiuni medicale. Venus retrogradă în vară le aduce cel mai mare risc de flirturi și de derapaje sentimentale. Se pot lăsa fascinați de o persoană care nu le este potrivită. Pe de altă parte, această experiență amoroasă le prinde bine pentru că îi reinventează, îi reenergizează.

FECIOARĂ

Fecioarele au un 2020 extraordinar de fertil, de creativ, care le ajută să se dezvolte pornind de la atuurile, talentele explorate până acum, în special în ultimii 2, 3 ani. Aceste capacități pot fi scoase la lumină și, pe baza lor, își pot face curaj să elaboreze proiecte, să se afirme, ca în final să fie mai mulțumite de ele și să fie cu adevărat în stimă de sine atât din punct de vedere personal, cât și profesional.

Pentru unele Fecioare 2020 este un an de împlinire sub aspect parental pentru că aduc pe lume un copil. De asemenea, pentru nativii Fecioară care sunt deja părinți plusul poate veni chiar din perspectiva succesului pe care îl au copiii lor. Pentru Fecioare, tot anul 2020 este un an de glorificare a muncii lor, a talentului lor. E bine să țină minte anul 2020 și starea pe care le-o oferă deoarece, cu toate retrogradele sale, este un an bun pentru ele.

Este un an care le atrage atenția că merită să mizeze mai mult pe atuurile și pe ambiția lor. Venus retrogradă poate aduce pentru ei propuneri foarte interesante profesional care cel mai bine se împlinesc din iunie. Poate să fie o funcție mai înaltă, un rol mai important, un proiect personal cu care se afirmă la locul de muncă.

BALANȚĂ

Pentru nativii Balanță, 2020 este un an foarte important din punct de vedere familial, fie în relația cu părinții, fie în relația conjugală. În sensul relației cu părinții, 2020 invită Balanțele să se împace cu familia de proveniență, să-și înțeleagă părinții și prima parte a biografiei. Este un an de vindecare a traumelor din copilărie și de înțelegere a istoriei lor familiale.

Pe de altă parte, sunt multe discuții și renegocieri în viața conjugală. Nu este un an de divorț sau de separare, dar se configurează o reorganizare, o redistribuire a sarcinilor, a rolurilor, reconsiderare a drepturilor și obligațiilor. Pentru unele Balanțe se va întâmpla acest lucru și din perspectiva reorganizării mediului în care trăiesc: serviciu, oraș, redecorare a casei sau modelare a relațiilor.

În ceea ce privește zona afacerilor, nu sunt lucruri deosebit de importante, doar crește în semnificație faptul că vor să fie mai eficiente în valorificarea atuurile profesionale. Vor să câștige mai mult fară să muncească mai mult și asta nu e posibil decât printr-o mai ingenioasă folosire a capacităților profesionale și prin parteneriate mult mai inteligent construite.

SCORPION

În anul 2020 nativii Scorpion pun accent pe studii sau pe proiecte și acte. Contracte, strategii, obiective, aprobări și avize. Este un an foarte bun din punctul de vedere al strategiilor de marketing pe care trebuie să pună mare preț. Popularizarea, comunicarea, propaganda pe care o fac activității și performanței lor sunt extrem de importante.

Trebuie să-și propage mai mult contribuția sau să studieze mai multe domenii, astfel încât arealul lor de influență și practică să se lărgească, să se priceapă la mai multe lucruri. Informarea și educația și apoi informarea și propagarea, acestea sunt foarte importante în cazul Scorpionului. Foarte preocupați de bani sunt în mai-iunie. Dacă au proiecte sau idei, este recomandat să le analizeze foarte bine în mai-iunie și să le pună în practică din iulie.

SĂGETĂTOR

Pentru nativii Săgetător anul aduce un accent pe finanțe, pe câștiguri. Sunt foarte preocupați de acest aspect, sunt concentrați să câștige și să pună bani deoparte. Majoritatea sumelor sunt direcționate către nevoile căminului, dar și către depozite secrete sau investiții în bunuri importante. Ar fi bine să-și pună în ordine actele privind averea sau să consolideze, să repare bunuri de valoare pe care le pot fructifica. Unii pot face investiții în casă în vederea folosirii acesteia ca și spațiu de muncă.

Nativul Săgetător poate avea surprize din partea partenerului de viață în mai-iunie, lucru care îi indică faptul că în ultimii 2 ani nu a fost atent la semnele pe care le-a primit și că nu a fost recepționat așa cum ar fi trebuit. Cei care sunt singuri pot fi loviți de Cupidon în vară, dar trebuie să fie atenți. Mai pregătiți pentru o relație sunt din iunie încolo, însă acest test poate să apară în lunile mai-iunie.

Tu știi cine a fost Cupidon?

CAPRICORN

Pentru nativii Capricorni este un an de reinventare și reformulare. Este important să analizeze în ce moment al destinului lor au ajuns și dacă sunt mulțumiți, dacă trebuie să mai facă ceva sau dacă trebuie să încheie o etapă și să înceapă alta. Din această autoanaliză pot apărea alte scopuri, alte valori, alte priorități în toate capitolele vieții.

Unii Capricorni pot descoperi că au suficientă energie să mai facă lucruri, iar unii se pot întoarce la unele proiecte din tinerețe sau adolescență, la pasiuni, talente neexplorate, proiecte și acțiuni lăsate în suspensie și care se pot reactiva în 2020. Acesta este motivul pentru care foarte mulți Capricorni vor surprinde printr-o schimbare radicală de direcție, prin decizii pe nepusă masă.

Răuvoitorii vor spune că au dat în mintea copiilor, dar ei nu fac decât să se deschidă spre propria persoană. Unii se pot întoarce la această dispoziție interioară datorită iubirii sau copiilor pe care îi au. Cei în vârstă, prin rolul de bunici pot trăi sentimentul că se întorc la inima lor. Alții pur și simplu vor să dea credit unui vis, unui proiect și găsesc că este oportun să se apuce să facă ceva bazându-se pe un hobby. Unii chiar se gândesc la o schimbare majoră de profesie în vară.

VĂRSĂTOR

Nativii Vărsători primesc în 2020 o atenționare pe sănătate, în sensul că stilul de viață trebuie schimbat. Pot constata o uzură în corpul lor și e nevoie de o regenerare. Pot simți mai mult decât în alți ani o nevoie de izolare sau de regenerare, poate o schimbare chiar geografică. Simt nevoia de a fi în locuri liniștite, poate mai mult la mare decât la munte. Mai mult în natură decât în spa-uri.

În ceea ce privește profesia, pot identifica elemente nocive, toxice din ocupațiile lor și sunt dispuși să renunțe la ele. Pentru Vărsători, anul 2020 poate fi sfârșitul unei etape și în același timp începutul alteia. Este un an de analiză, de detașare, obiectivitate, mai puțină implicare emoțională, pentru a vedea în ce punct sunt în viața lor. Important de reținut este că trebuie să încheie fără nicio datorie morală sau emoțională etapa pe care au parcurs-o până acum, în ultimii 12 ani.

În vară, Venus retrogardă poate veni cu ceva nou – o idee, un proiect, un copil. Sunt tentați să se lase purtați prea mult de emoțional, lipsindu-le resursele financiare, dar și cele de timp și energie. Riscă să se bage în prea multe proiecte și poate că e necesară și o ordonare a lor. O vor face din iulie sau august -septembrie.

PEȘTI

Nativii Pești au un pas foarte important din punct de vedere social și asta înseamnă că pot comunica cu grupuri mari de oameni. Un trend pornit de vreo 2 ani ajunge la o culme în 2020. Vor avea câștig mai ales cei care au acumulat cunostințe în zona comunicării – acum pot să le valorifice, pot să-și facă mai cunoscută munca în medii diverse. Relația lor cu societatea și cu comunitatea în care trăiesc este importantă și se poate repara. Aici este vorba, în special, de Peștii care au luat, în anii trecuți, decizii care au contrariat rudele, pietenii, familia. Nu s-au făcut foarte bine înțeleși și au stricat unele relații.

În 2020, nativii Pești pot deveni foarte populari sau pot derula activități și proiecte prin care-și pot găsi un loc onorant în mijlocul societății. Alții pot desfășura proiecte filantropice.

Un alt lucru important este retrogradarea lui Venus în zona căminului care poate aduce în perioada aprilie-iunie discuții clarificatoare în familie în urma unor certuri, dar și o autoevaluare privind responsabilitățile. Discuțiile se poartă în jurul unor secrete de familie, a unor evenimente care poate i-au tulburat cândva și asupra cărora se aduc clarificări și reparații.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop