DOSAR SPECIAL Horoscopul alchimic și predicțiile „zodiilor-metale”

Un horoscop numerologic, vechi de sute de ani, ce cuprinde doar zece „zodii-metale' îți poate oferi previziunile pentru 2020 în funcție de încărcătura acestora cu energie astrală și de radiația activă corespondentă cu planetele sistemului solar.

Bazat pe numerologie și pe radiația activă corespondentă cu planetele sistemului solar „horoscopul alchimic' îți
permite să afli cum poți evita probleme serioase în anul 2020 sau cum îți poți spori șansele în afaceri, dragoste,
familie ori carieră. Trebuie însă să afli mai întâi care este „metalul destinului' tău.

Pentru aceasta adună cifrele datei de naștere până ce le reduci la un singur număr între 1 și 10. Apoi, pentru corelare, folosind aceeași metodă și reducând 2020 la o singură cifră, afli că acest an este stăpânit de vibrația numărului 4, un număr angelic cvadruplu care simbolizează tradiția și alchimic, ce stă sub influența Zincului, considerat „carnea” zeilor.

Previziuni 2020

CIFRA 1, ARGINT. LUNARII: MEDICINĂ SAU ACTORIE

Folosește cu predilecție imaginația și intuiția și poți cunoaște succesul profesional. Alege fără ezitare ocazia unei cariere în actorie sau medicină. Charmul și magnetismul tău sunt la cote maxime în 2020, dar după luna iulie te pândesc câteva probleme de sănătate. Apelează la alimentația naturistă pentru a-ți păstra silueta.

CIFRA 2, FIER. MARȚIENII: DIPLOMAȚIA ÎNVINGE

E drept că dragostea reprezintă pentru tine rațiunea existenței, dar vei afla în acest an că trebuie să mai lucrezi la partea diplomatică. În 2020 vei descoperi atracția acțiunii și a riscului însă personalitatea ta extrem de puternică, franchețea și tenacitatea ta vor atrage, profesional, invidii și răutăți.

CIFRA 3, MERCUR. MERCURIENII: REALIZĂRI ÎN CARIERĂ

Grijă mare la problemele hepatice sau renale. Este anul în care vei excela în materie de comunicare și discurs iar asta îți va aduce prieteni mulți dar va stârni și invidii. Ai ocazia unei realizări în afaceri sau se prefigurează una, fie în lumea afacerilor, fie în învățământ ori în relații publice. Condiția este să ai răbdare și să îți controlezi bine emoțiile.

CIFRA 4, ZINC. NEPTUNIENII: SĂNĂTATE FRAGILĂ

2020 va fi anul călătoriilor dar va fi și cel care îți va pune în valoare inteligența și îți va favoriza ideile. Iarna aceasta sănătatea ta este însă fragilă și va trebui să nu faci excese și să îi porți de grijă.

În final de an te paște pericolul epuizării cauzate de stres și al schimbărilor bruște de stare. Ia în calcul o refacere a energiei și păstrează relațiile în echilibru ca să eviți complicațiile.

CIFRA 5, STANIU. JUPITERIENII: DIFICULTĂȚI TEMPORARE

În 2020 vei traversa două perioade dificile în prima jumătate a anului. Căderea – fie personală, fie profesională – va fi însă de scurtă durată căci va fi urmată de ascendență și optimism.

Sănătatea ta va fi bună, deși poți fi afectată temporar de probleme digestive sau de alergii minore. Scapă de influența unor falși prieteni care te pun într-o poziție inconfortabilă și te devalorizează.

CIFRA 6, PLUMB. SATURNIENII: ANUL CAPRICORNILOR

Va fi anul Capricornilor și al consacrării valorii acestora, iar cea mai mare parte a lui va fi una în care se vor consolida realizările de până acum.

În ianuarie Saturn și Pluto „cei doi grei' planetari sunt în conjuncție în semnul Capricornului – ceea ce se întâmplă o dată la 35 de ani – și aceasta favorizează puternic inițiativele și independența. Posibile probleme reumatice înainte de finalul anului și de trecerea lui Saturn în Vărsător.

CIFRA 7, PLATINĂ. PĂMÂNTENII: PROVOCĂRILE REINVENTĂRII

Ai capacitatea să te ridici după o lovitură, ori o serie de privațiuni și capcane și să îți reclădești perspectivele și calea de urmat.

Dacă poți face față unor provocări ce pot fi destul de mari, vei descoperi că și capacitatea de reinventare este pe măsură. Influența acestui metal rar te va plasa sub o stea norocoasă ce va favoriza, anul acesta, talentul și eleganța native.

CIFRA 8, NICHEL. URANIENII: ANUL SENTIMENTELOR

Anul 2020 se finalizează cu o conjuncție Jupiter – Saturn, în primele grade din Vărsător iar aceasta îți poate aduce în viață un metal complementar, care va răspunde sentimenetelor tale și alături de care vei putea face planuri de viitor. Uzează de tactul tău nativ și urmează-ți inspirația. Sănătatea ta este foarte bună.

CIFRA 9, AUR. SOLARIENII: CREATIVITATEA DĂ ROADE

În prima decadă a anului vei descoperi că trebuie să reevaluezi modul în care comunici cu familia și vei putea afla că îți este apreciată unicitatea. O provocare, fără îndoială, căreia vei putea să-i faci față regândind – cu șarm și umor – fațetele celor mai importante relații din viața ta.

Ai un potențial creativ mare și 2020 se poate dovedi decisiv pentru a reuși în domeniul ales. Atenție, unii pot încerca să abuzeze de generozitatea ta.

CIFRA 10, CUPRU. VENUSIENII: RELAȚII MAI BUNE

2020 îți va rezerva realizări de invidiat dacă îți vei cultiva optimismul și perseverența. Te poți aștepta ca, în lunile de vară sau chiar la mijlocul acestui anotimp, să fii martora unor mari surprize profesionale. Nu pune însă la suflet conflictele care mai apar în mediile prin care treci, cu precădere în a doua jumătate a anului.

Dragostea se îmbunătăţeşte în general și sunt semne că va fi un an pentru o relație mai bună sau pentru schimbarea partenerului.

Citeste si

EXCLUSIV AVANTAJE Horoscop 2020, realizat de astrologul Camelia Pătrășcanu

ADRIAN CÎLȚAN | FOTO: SHUTTERSTOCK

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop