De ce te trezești noaptea la aceeași oră

trezesti noaptea la aceeasi ora

trezesti noaptea la aceeasi ora

În ultima perioadă ți s-a întâmplat și ție să te trezești noaptea la aceeași oră? De ce te trezești noaptea la aceeași oră?

Potrivit medicinei chinezești, dacă te trezești în fiecare noapte la aceeași oră, înseamnă că cea mai mare parte a energiei tale este blocată sau nu funcționează bine.

Dacă te trezești în mijlocul nopţii, nu mai da vina pe insomnii. Se pare că specialiștii au alte explicații. Organismul încearcă să-ți transmită ceva.

De ce te trezești noaptea la aceeași oră

Între 11:00 pm și 1am

Dacă te trezești în acest interval orar, înseamnă că te simți supărat și neînțeles. Este intervalul orar în care corpul creează energia care poate fi utilizată în ziua următoare.

Între 1 am și 3 am

De la 1 până la 3 dimineața au loc procesele de dezintoxicare ale organismului. Dacă deschizi ochii în intervalul ăsta, ești plină de furie, frustrare, stare permanentă de irascibilitate, impulsivitate excesivă.

Între 3 am și 5 am

În acest interval se refac plămânii. Problemele legate de plămâni ascund supărări și tristețe. Dacă trezești la aceste ore probabil te framantă o nemulțumire, o nedreptate.

Pe de altă parte, potrivit celor de de la littlethings.com, oamenii de știință susțin că orele la care ne trezim noapte sunt strâns legate de anumite organe.

  • 11pm- 1am: probleme cu vezica biliară;
  • 1am-3am: probleme cu ficatul;
  • 3am- 5am: probleme cu plămânii;
  • 5am- 7am: probleme cu intenstinul gros;

 

Iulia Sandu

Foto:shutterstock.com

 

Vezi si:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Sanatate