De ce este bine să pui un săpun sub lenjeria de pat

Remediile din bătrâni sunt sfinte și multe dintre noi nu sunt de acord să renunțe prea ușor la ele. În articolul de azi, îți vom povesti despre încă un remediu străvechi, de care e posibil să nu fi auzit, totuși, până acum. Află, așadar, de ce este bine să pui un săpun sub lenjeria de pat.

Anumite persoane sunt mai predispuse decât altele să sufere de crampe nocturne. Aceste crampe poartă numele de sindromul picioarelor obosite, o problemă neurologică care dă dureri mari, intensificate în cursul nopții. Așa că, dacă suferi de acest sindrom, ai toate șansele să nu te poți odihni cum trebuie pe parcursul nopții.

De ce este bine să pui un săpun sub lenjeria de pat. Efectele uimitoare ale acestui produs de îngrijire

Pentru a scăpa de aceste dureri crunte și a-ți regăsi odihna, încearcă următorul truc: introdu un săpun de Marsilia între cearșafuri, după ce, în prealabil, ai învelit bucata de săpun într-un ciorap de nailon. Este important să folosești săpun de Marsilia întrucât acest tip de săpun conține o cantitate însemnată de potasiu, iar crampele musculare se datorează unei carențe importante de potasiu.

Așadar, în momentul în care simți că te cuprind crampele, apropie piciorul de bucata de săpun ascunsă între cearșafuri. Săpunul va elibera potasiu care va fi “absorbit” de zona cuprinsă de crampă, iar durerea se va atenua aproape instantaneu.

Același efect ca al săpunului de Marsilia îl are și magnetul. Așadar, dacă nu te înduri să sacrifici săpunul, păstrează în apropierea patului un magnet  mai mare. Atunci când te cuprind crampele, apropie magnetul de zona dureroasă.

Cum să previi sindromul picioarelor obosite

Această problemă neplăcută care te împiedică să te odihnești poate fi ușor prevenită. Un regim alimentar echilibrat, o hidratare corespunzătoare (cel puțin 1 litru și jumătate de apă pe zi), o alimentaâie bogată în legume și fructe te pot ajuta să te ții departe de această problemă. De asemenea, încearcă să eviți, pe cât posibil, factorii de risc ai acestui sindrom: epuizarea, consumul excesiv de ceai, consumul de alcool și de cafea, care întârzie eliminarea toxinelor și facilitează deshidratarea.

De asemenea, redu consumul de carne roșie și nu abuza de medicamentele diuretice și laxative.

Citeste si

Remedii naturiste pentru bătături și pielea crăpată de pe tălpi

Remedii naturiste care te scapă de senzația de arsură la urinare

Remedii naturiste pentru a trata celulita

Sursa: santeplusmag.com

Sursa foto: captura YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Tratamente naturiste