Rețetă tibetană împotriva cancerului
:contrast(8):quality(75)/https://www.avantaje.ro/wp-content/uploads/2017/02/miere-si-lamaie.jpg)
O rețetă tibetană împotriva cancerului, străveche, ce se crede că prelungeşte viaţa, se dovedeşte a avea efecte uimitoare asupra sănătăţii. Află care este aceasta, cum se prepară şi la ce te ajută.
Înțelepciunea tibetană este profund înrădăcinată în tradițiile budiste și în cultura specifică a Tibetului. Ea reflectă o abordare holistică a vieții, punând accent pe dezvoltarea spirituală, echilibrul interior și armonia cu lumea naturală.
Terapia tibetană este o alternativă complet naturală. Ea se bazează pe combinaţia mierii, cu proprietățile lămâilor şi cu bicarbonatul de sodiu pur. Această combinație normalizează Ph-ul organismului. În plus, s-a dovedit de câteva mii de ori mai puternic decât citostaticele clasice.
Un studiu efectuat de cercetătorii de la John Hopkins din Statele Unite a confirmat faptul că amestecul poate distruge celulele maligne în câteva tipuri de cancer, fără a le afecta pe cele sănătoase. Totodată, poate împiedica celula canceroasă să se multiplice, fiind benefic şi ca metodă de prevenţie. În plus, preparatul tibetan este unul dintre cele mai efciente antioxidante, previne apariţia diabetului, detoxifiază organismul şi menţine greutatea în limite ideale.
Cum prepari rețeta tibetană împotriva cancerului
La 100 de grame de miere ecologică sau miere de Manuka se adaugă sucul a doua lămâi bio, doi căţei de usturoi curăţați şi tăiați în bucăţi foarte fine şi 15 grame de bicarbonat de sodiu.
Se amestecă foarte bine, într-un vas de sticlă curat şi se lasă la macerat, acoperit, într-un loc cald, vreme de zece zile, după care se poate consuma câte o linguriţă, zilnic, pe stomacul gol, în cure de patru luni pe an (de preferinţă în prima lună a fiecărui anotimp).
Citește și Încearcă elixirul miraculos cu usturoi și vin roșu! Tratează peste 100 de afecțiuni