Cum te ajută sâmburii de struguri să ai o dantură perfectă

Cum te ajută sâmburii de struguri să ai o dantură perfectă

Strugurii sunt deseori ocoliți de cei care își doresc să piardă câteva kilograme, tocmai pentru faptul că ei conțin un număr mare de calorii. Cu toate acestea, ei au multiple beneficii pentru sănătate și favorizează obținerea unei danturi perfecte.

În urma unor studii complexe, cercetătorii au descoperit că strugurii conțin un compus care ajută la întărirea danturii. Mai mult, acest compus luptă și împotriva cariilor. Extractul din semințe de struguri este un aliant pentru sănătate, acestea având capacitatea de a îmbunătăți activitatea cardiacă și circulația sângelui.

Cum te ajută sâmburii de struguri să ai o dantură perfectă?

Aceste semințe au capacitatea de a menține dantura sănătoasă, astfel putând fi evitate extracțiile dentare. Dacă problemele deja au apărut, sâmburii de struguri pot trata afecțiunile de la nivelul danturii. Atunci când dinții sunt deteriorați, semințele de struguri întăresc structura rămasă și astfel oferă o durată de viață mai lungă dintelui cu probleme, potrivit dailymail.com. Acest extract întărește dentina, acesta fiind țesutul din care este format  dintele. Dentina este alcătuită în principal din colagen. Acest colagen deteriorat poate fi restabilit cu ajutorul unei combinații obținute din plante, la care se adaugă extractul din sâmburii de struguri.

Astfel, extractul din sâmburi de struguri poate face minuni pentru dantură și este un tratament natural împotriva cariilor dentare.

Foto: 123rf.com

Citește și:

Ce este antraxul și care sunt cauzele care duc la apariția acestei boli?

De ce este important să te culci în fiecare seară la aceeași oră

Motivul pentru care copiii cu vârsta sub un an nu ar trebui să consume sucuri din fructe

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Sanatate