Cum să îți decorezi casa cu stil? 5 trucuri care îți vor transforma radical locuința

Când vine vorba despre decorațiunile interioare, alegerile sunt dintre cele mai diverse, fiecare persoană având propriile sale gusturi. Cu toate acestea, există câteva trucuri care te ajută să îți decorezi casa cu stil, fără să depui prea mult efort. 

Decorarea unui spațiu este o sarcină destul de serioasă și de costisitoare, motiv pentru care foarte multe persoane optează pentru un spațiu amenajat cât mai simplu și mai discret. Dacă nu te numeri printre persoanele care se simt bine într-un astfel de spațiu și visezi la o casă decorată cu stil, poți să îți transformi radical locuința, folosindu-te de câteva lucruri pe care sigur le ții aruncate prin pod, potrivit brightside.me.

5 trucuri care îți vor transforma radical locuința

1. Transformă bicicleta veche într-o decorațiune pentru perete

Probabil că și tu ai o bicicletă veche care nu mai funcționează și pe care te-ai gândit de foarte multe ori să o arunci. Ei bine, acum o poți transforma într-o decorațiune cu totul inedită. Tot ce trebuie să faci este să o vopsești într-o culoare care să se potrivească cu pereții camerei în care urmează să o depozitezi, iar apoi o poți prinde de perete cu ajutorul unui suport.

2. Adu natura în casa ta

O modalitate simplă prin care îți poți transforma livingul este decorarea acestuia folosind elemente naturale. Crengile din pădure pot fi transformante cu ușurință într-un cuier pentru haine, iar bețele de bambus se potrivesc perfect într-un colț al camerei.

3. Oferă obiectelor din sticlă o nouă întrebuințare

De-a lungul timpul, probabil că ai strâns foarte multe borcane în cămară, iar acum nu mai ai loc să depozitezi lucrurile de care ai nevoie. Acesta este semnul că trebuie să dai o nouă viață obiectelor din sticlă pe care nu le mai folosești. Poți transforma rapid un borcan vechi într-o vază pentru flori sau într-un suport pentru lumânări. Ai nevoie de puțină vopsea, sclipici sau dantelă, iar aceste obiecte vor căpăta o nouă întrebuințare.

4. Folosește scările mici pe post de suport pentru flori

Știi acele scări mici, folosite în special atunci când zugrăvim? Acestea sunt un suport perfect pentru florile din casa ta. Vopsește-le într-o culoare neutră și pune florile pe treptele acestora. Vei obține o piesă de mobilier aparte.

5. Valizele vechi pot căpăta acum o nouă față

Geamantanul bunicii nu va mai ocupa de acum locul inutil în pod. Șterge-l cu atenție de praf și folosește-l pe post de măsuță. Această decorațiune este perfectă atât pentru interiorul locuinței, cât și pentru amenajarea grădinii.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii.

Bianca Hriscu

Foto: shutterstock.com

Citește și:

5 obiecte din locuință pe care trebuie să le înlocuiești cel puțin o dată la 10 ani

10 lucruri din casă pe care uităm mereu să le curățăm

Cele 5 secrete ale chinezilor antici pentru a atrage iubirea, banii și prosperitatea în viața ta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Home deco