Cele 5 secrete ale chinezilor antici pentru a atrage iubirea, banii și prosperitatea în viața ta

Cele 5 secrete ale chinezilor antici pentru a atrage iubirea, banii și prosperitatea în viața ta

Probabil ai auzit de nenumărate ori despre arta Feng Shui în decorarea locuinței, astfel încât să beneficiezi de energiile pozitive din casa ta, însă mai important decât atât este să înțelegi cum funcționează aceste reguli care își au originea în China Antică.

Chinezii credeau că lumea este ghidată de niște „forțe invizibile', adică niște energii emanate de principalele elemente care compun natura: pământ, apă, foc și aer, cunoscute și sub denumirea „qi'. Ei aveau convingerea că aceste energii se întrepătrund cu energiile din viața noastră și că au puterea de a ne influența, într-o oarecare măsură, destinul.

Credința că există în jurul nostru energii nu este specifică doar unei anumite religii, zone sau unui anumit popor, ci apare într-o formă sau alta în numeroase culturi. Iar recent, oamenii de știință au demonstrat că există o legătură între energiile din jurul nostru și cum ne simțim. Spre exemplu, avem tendința să ne încărcăm și noi cu energie negativă atunci când cineva din jurul nostru are o zi proastă. Același fenomen a fost observat și la plante, dar și la animale, ceea ce ne poate indica faptul că există un sâmbure de adevăr în privința amenajării Feng Shui.

În condițiile în care ne petrecem o mare parte din timp acasă, iată care sunt cele mai importante reguli ale amenajării Feng Shui, care îți pot reda buna dispoziție și te pot încărca doar cu energie pozitivă:

Obținerea bunei dispoziții. Trebuie să te simți confortabil în casa ta

Dincolo de regulile orientării mobilierului sau culorilor folosite în casa ta, cel mai important lucru este să te simți în largul tău în fiecare încăpere, în special în cele destinate relaxării. Când te gândești la livingul casei tale, este dificil să nu găsești un lucru pe care l-ai îmbunătăți. Iar dacă mai vezi și astfel de imagini cu idei pentru amenajarea livingului, îți vei dori imediat să îți transformi sufrageria precum în acele poze superbe. O încăpere plăcută la vedere este prima regulă de care trebuie să ții cont.

Încurajarea comunicării. Nu lipi mobila de perete

„Niciodată să nu lipești toate piesele de mobilier de perete', ne avertizează Karen Rauch Carter, consultant Feng Shui. „Aranjarea mobilierului trebuie să încurajeze comunicarea, așa că uită unde sunt pereții și asigură-te că picioarele din față ale mobilei se sprijină pe colțul covorului', mai recomandă Karen. Crearea unui spațiu în formă de cerc este ideal pentru a te simți mai deschis și mai dispus să comunici inclusiv problemele pe care le-ai întâmpina cu persoana iubită sau cu familia.

Atragerea banilor. Menține o curățenie impecabilă în bucătărie

Bucătăria este asociată cu banii și prosperitatea în arta Feng Shui, așa că este indicat să o menții mereu perfect curată și ordonată. Asigură-te că arunci mereu mâncarea expirată din frigider și că îți umpli rafturile cu alimente proaspete. De asemenea, experții Feng Shui susțin că este o legătură între cât de curat este cuptorul și câți bani reușești să atragi și, chiar dacă nu îi crezi pe cuvânt, nu are ce să strice dacă încerci această strategie.

Atragerea iubirii. Folosește piese „gemene' în fiecare încăpere

„Dacă vrei să începi o nouă relație, nu te înconjura de obiecte singulare', ne recomandă Laura Benko, expert Feng Shui și design holistic. „Evită să pui un singur scaun sau fotoliu într-un colț, tablouri care simbolizează singurătatea și fotografii în care apari singură', mai spune ea. În schimb, folosește câte două fotolii, două noptiere, două plante, tablouri sau imagini în care apar mai multe persoane și îți vei crea o mentalitate orientată spre întâlnirea unui partener de viață.

Atragerea prosperității. Decorează cu nuanțe de roșu sau violet

„Culoarea are un impact puternic asupra dispoziției noastre, ceea ce ne influențează productivitatea. Roșul este o culoare care exprimă putere și energie, iar asta ne poate da un imbold de a fi mai productivi și de a aduce prosperitatea în casele noastre. Violetul este culoarea regală, dar și celelalte nuanțe ale sale funcționează, mai ales dacă îți colorezi un singur perete într-o culoare plăcută de lavandă', mai recomandă Laura.

Tu ce crezi despre Feng Shui? Ai testat vreuna dintre regulile acestei arte?

Sursă foto: Shutterstock/Copyright: GaudiLab

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Home deco