Cum ne influențează imaginile din casă viața

imaginile

Ai putea spune că nu e foarte important ce obiecte decorative ai în casă, atât timp cât ție îți plac și te fac fericită. Cu toate astea, specialiștii în arta feng shui-ului dezvăluie că există o legătură foarte strânsă între imaginile și simbolurile din casă și starea noastră de spirit.

Tablourile din casă te pot influența mai mult decât crezi, iar pentru a te simți perfect în fiecare zi trebuie să ții cont de câteva aspecte.

1. Alege tablourile cu grijă

Dacă vrei să ai mereu o stare de spirit bună, încearcă ca tablourile de pe pereți și fotografiile din casă să fie corelate cu obiectivele pe care vrei să le atingi în viață. Astfel, privind aceste obiecte, vei fi mult mai stimulată să îți pui în aplicare planurile mărețe.

2.  Lasă la vedere imaginile cu succesele din trecut

Este foarte important să te înconjori de imagini care să îți aducă aminte de momentele fericite din viața ta și de realizările pe care le-ai avut. Acest lucru stimulează respectul și încrederea în sine, iar tu te vei simți minunat în fiecare zi.

3. Lipește-ți dorințele pe pereți

Da, exact așa cum ai auzit. Dacă îți dorești foarte mult o mașină, lipește o fotografie cu aceasta într-un loc foarte vizibil din casă. Acest lucru îți va aminti în fiecare zi cât de important este pentru tine să îți cumperi această mașină și vei căpăta încredere că acest lucru se va întâmpla într-o zi.

4. Așează lucrurile în perechi

Îți dorești să ai o relație perfectă? Tot ce trebuie să faci este să așezi lucrurile din casa ta în perechi. Astfel, poți planta două plante în același ghiveci, lucru care sugerează două ființe care trăiesc în aceeași casă, poți cumpăra două tablouri la fel, două sculpturi identice. Aceste lucruri îți vor sugera mereu ideea de legătură de nedespărțit, de relație durabilă și stabilă.

 

Foto: 123rf.com

Citește și:

Trucuri pentru a obține o casă sănătoasă

Cum să îți decorezi casa în 2017. Primăvara vine cu schimbări majore

6 produse de curățenie pe care le poți prepara în casă

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Home deco