Cum să îți decorezi casa în 2017. Primăvara vine cu schimbări majore

casa

 

Locul în care ne petrecem majoritatea timpului trebuie să fie unul care să ne încânte și să ne dea o stare de bine și din acest motiv este foarte important modul în care ne decorăm casa. Primăvara aceasta vine cu schimbări semnificative în materie de design interior.

În anul 2017, specialiștii în desing interior ne sfătuiesc să ne întoarcem la natură, motiv pentru care materialele de acest tip sunt în trend în această perioadă.

Uite de ce ar trebui să ții cont dacă urmează să îți renovezi locuința în această perioadă:

  1. Verdele închis

Această culoare este în topul preferințelor în aceast an, potrivit blog.storia.ro. Verdele închis emană naturalețe și prospețime și este o alegere perfectă dacă vrei să dai un refresh locuinței tale. Pentru că 2017 este anul ce pune accentul pe natură, nuanțele de gri, maro sau violet pot fi îmbinate pentru a aduce un colț de rai chiar în casa ta.

  1. Cărămida

Știți pereții aceia placați cu cărămidă? Ei bine, în 2017 orice locuință care vrea să fie în tendințe trebuie să aibă un asemenea spațiu. Gresia care imită cărămida este la modă în acest an și va da un aer intim locuinței.

  1. Pereții placați cu dopuri de plută

Acest tip de material nu numai că oferă un aspect cald oricărei încăperi, ci este foarte potrivit dacă vrem ca spațiul să fie izolat din punct de vedere fonic și asta pentru că absoarbe zgomotele. Poți alege ca unul din pereții casei tale să fie construit în acest mod.

  1. Accentele prețioase

Chiar dacă este la modă tot ceea ce ține de natură, anumite lucruri se potrivesc perfect în aproape orice situație. Dacă vrei ca locuința ta să aibă un aspect elegant, poți opta pentru candelabrele fine sau elementele de decor conefecționate din metale.

  1. Plantele de camera

Pentru ca peisajul natural să fie complet, din decor nu pot lipsi plantele verzi. Este de preferat să le alegi pe cele cățărătoare pentru că se vor potrivi perfect în acest tablou.

  1. Paturile cu tablia tapițată

În trecut, paturile cu tabila de lemn erau pe val, însă în acest an ele vor fi înlocuite de cele cu tablia confecționată din diverse materiale. Dormitoarele vor căpăta un stil aparte și vor fi mult mai elegante.

 

Foto:123rf.com

Citește și:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Home deco