Usturoiul si sosul Worchester dau o aroma deosebita crevetilor, pe care ii puteti servi ca aperitiv.
6 portii
Timp de preparare: 15 min
![]() |
Ingrediente:
|
Mod de preparare:
Prepararea crevetilor
Curatati crevetii si separati cozile (se arunca doar intestinele).
Prajiti capul (continutul suculent face deliciul cunoscatorilor) si cozile impreuna, in ulei incins, maximum 2 minute.
Asezati cozile prajite pe farfurie si turnati peste ele sosul iute (reteta mai jos).
Asezati capetele in semicerc, pe marginea farfuriei.
Decorati cu feliute de morcovi si castraveti.
Prepararea sosului
Tocati foarte fin usturoiul. Taiati ardeii in rondele.
Amestecati pasta de tomate, sosul Worchester, uleiul de soia, zaharul, usturoiul si ardeii, pina se obtine o compozitie omogena. Adaugati sare, dupa gust.
Pofta buna!