Chifteluțe de năut
:contrast(8):quality(75)/https://www.avantaje.ro/wp-content/uploads/2014/12/chiftelute-naut.jpg)
Chifteluțele de năut sunt apetisante și sățioase, dar nu doar atât. Le poți consuma și în post.
* 4-6 porții * timp de preparare 40 de minute
INGREDIENTE
500 g boabe de naut
6 caței usturoi
1/2 legatura patrunjel
1/2 legatura coriandru
1/2 ceapa alba
o lingurița bicarbonat
o lingurița susan
2 lingurițe coriandru macinat
2 lingurițe chimen macinat
ulei pentru prajit
sare și piper după gust
MOD DE PREPARARE
- Boabele se naut se pun la înmuiat în apa rece si se lasa 24 de ore – sau poți folosi din cele la conservă, deja înmuiate.
- Bine scurse si bine uscate se pun apoi în blender si se marunțesc.
- Pasta obținuta se pune într-un vas, se adauga usturoiul și ceapa marunțite, verdețurile, condimentele și bicarbonatul. Se amesteca si apoi se potriveste gustul de sare si piper.
- În uleiul încins se pun cu lingura mici cantitați din pasta de naut. Se scot chifteluțele apoi pe servete de hârtie.
O rețetă Libertatea pentru Femei
Îți recomandăm să încerci și aceste rețete cu naut
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Mai multe din Aperitive fara carne