Chiftelute cu ochiuri

Chiftelute, ochiuri, ou

1. Preincalzestecuptorul la 6/200°C. Amesteca intr-un castron piureul de cartofi, legumele, umplutura de carnati, cimbrul, piperul si un praf de sare. Modeleaza 4 chiftele mari.

2. Incinge uleiul intr-o tigaie si prajeste chiftelutele timp de aprox. 3 min pe fiecare parte, pana se rumenesc bine. Apoi pune-le pe o tava de copt si coace-le 10-15 min.

3. Intre timp, incinge intr-o tigaie uleiul ramas si prajeste ouale. Serveste chiftelutele cu cate un ochi deasupra si frunze de salata verde.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Aperitive cu carne