Chifle cu oua jumari

2 portii
Timp de preparare: 10 min.

Ingrediente:

  • 2 chifle
  • 4 felii de costita (bacon)
  • 15 g unt
  • 4 oua
  • 4 linguri de smantana
  • 1 lingurita praf de curry
  • 1 ardei iute
  • 2 linguri de patrunjel

Mod de preparare:

Taiati pe jumatate 2 chifle, prajiti-le, ungeti-le cu unt si pastrati-le la cald. Prajiti 4 felii de costita (bacon) pana devine crocanta.

Topiti 15 g unt intr-o tigaie potrivita ca marime si adaugati 4 oua, batute usor, pe foc mic. Amestecati incontinuu, timp de 5 minute, pana cand ouale se coaguleaza; pentru a obtine jumari cremoase, nu mariti flacara.

In ultimul minut, adaugati 4 linguri de smantana, 1 lingurita praf de curry si 1 ardei iute, mic, taiat felii.

Luati de pe foc, impartiti jumarile pe chifle si presarati 2 linguri de patrunjel proaspat, tocat. Deasupra, asezati feliile de costita si serviti imediat.

Pofta buna!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Gustari