Centrofarm deschide una dintre cele mai moderne farmacii din Bucuresti

Centrofarm deschide una dintre cele mai moderne farmacii din Bucuresti

farmacie Centrofarm
„Cu o suprafata de 151 mp si un concept ultra-modern, cea mai noua farmacie Centrofarm garanteaza o experienta de cumparare superioara, prin design-ul elegant si functional, dar si prin serviciile profesioniste. Vom profita de orice ocazie de a deschide noi locatii atractive pentru ca ne dorim sa fim cat mai aproape de clientii nostri”, a declarat Dorin Catana, Director General Centrofarm.

Pe langa designul modern si spatiile extinse, farmaciile Centrofarm ofera servicii de consiliere la un standard ridicat si game de produse tot mai diversificate.

La produsele specifice unei farmacii, se adauga cosmeticele textile marca Lytess (colanti, pantaloni, bustiere, mansoane etc.), dar si echipamente medicale (scaune cu rotile, carje, bastoane etc). De asemenea, parteneriatele incheiate cu diversi producatori si furnizori de medicamente, dermato-cosmetice, produse naturale, parafarmaceutice, permit desfasurarea de promotii regulate si distributia exlusiva a unor marci.

farmacie Centrofarm

Inovatia este parte din conceptul Centrofarm, astfel incat farmacia din Feeria dispune de un centru Vichy de consultanta dermatocosmetica.

De asemenea, pe site-ul www.centrofarm.ro, clientii pot achizitiona online produse fara prescriptie medicala, suplimente alimentare sau dermatocosmetice.

Despre Centrofarm

  • Centrofarm este unul dintre cele mai mari lanturi de farmacii din Romania, beneficiind de o experienta de peste 75 de ani pe piata farmaceutica romaneasca.
  • Compania detine o retea de 61 unitati farmaceutice in Bucuresti si in tara. In prezent, echipa Centrofarm este formata din peste 500 de profesionisti.
  • Farmaciile Centrofarm organizeaza in mod regulat campanii de testare gratuita a starii de sanatate a populatiei. Printre initiative se numara: nutritie, alergii respiratorii, cancerul de col uterin, afectiuni ale pielii, osteoporoza, boli cardiovasculare, diabet. Campaniile se desfasoara la nivel national, in marile orase unde exista farmacii Centrofarm.
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Sanatate