Cel mai rapid aperitiv – Chiftele de cartofi cu brânză

Reteta chiftele de cartofi

Dacă vrei să prepari un fel de mâncare delicios, dar nu vrei să petreci prea mult timp în bucătărie, avem noi o propunere. Chiftelele de cartofi cu brânză sunt ideale pentru zilele alea când ai poftă de ceva bun și rapid.

Iată cum se fac chiftelele de cartofi cu brânză:

Ingrediente:

300 g cartofi;
2 ouă;
1 lingură de brânză rasă;
Sare;
Piper;
2 linguri de făină;
2 linguri de untură;

Se fierb cartofii, se curăță și se trexc prin sită sau prin mașina de tocat carne. Se amestecă cu o lingură de făină, cu ouăle bătute ca pentru omletă, cu o lingură de brânză rasă, sare și puțin piper. Cu această pastă se face un cârnat gros, care se taie felii de un deget de groase. Aceste felii se dau prin făină și se prăjesc pe amândouă părțile în untură fierbinte.

 

Foto: shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Retete culinare