Cât de importantă este rugăciunea inimii pentru credincioși? Cuvintele pe care trebuie să le spui ori de câte ori ai ocazia în timpul zilei

Se întâmplă de multe ori să începem ziua perfect, dar pe parcursul acesteia să întâmpinăm o mulțime de situații care să ne pună în dificultate, să ne schimbe total starea de spirit, ceea ce ne va determina să adoptăm un comportament nepotrivit față de cei din jur.

Ori de câte ori trecem prin situații neplăcute și simțim nevoia de un ajutor, preoții ne sfătuiesc să rostim rugăciunea inimii. Această rugăciune este una foarte scurtă și poate fi rostită în doar câteva secunde, dar despre ea se crede că poate aduce liniște în sufletul celui care o spune și îl poate ajuta să depășească mult mai ușor momentele delicate.

Cât de importantă este rugăciunea inimii pentru credincioși?

Rugăciunea inimii se leagă de porunca pe care Apostolul Pavel a dat-o: “Rugați-vă neîncetat!”, potrivit crestinortodox.ro. Pornind de la acest îndemn, credincioșii pot să se apropie mult mai ușor de credință și de Dumnezeu, rostind ori de câte ori au puțin timp liber rugăciunea inimii. Preoții sunt de părere că cei care rostesc rugăciunea inimii sunt protejați de forțele răului și de pericole, iar viața lor va fi mult mai liniștită.

Care este rugăciunea inimii?

“Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluiește-mă pe mine pacatosul”.

Rugăciunea inimii poate fi rostită oriunde și în orice moment al zilei, aceasta fiind de folos tuturor celor care trec prin perioade dificile.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Rugăciunea zilei de sâmbătă. Rostește-o în fiecare săptămână pentru iertarea păcatelor

Cea mai puternică rugăciune care te scapă de datorii și probleme financiare! Trebuie să o știi pentru că aduce mult belșug în casa ta

Dacă mergi la biserică, acestea sunt cuvintele pe care nu trebuie să le rostești niciodată în fața preotului

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Spiritualitate