Cartofi cu ansoa
:contrast(8):quality(75)/https://www.avantaje.ro/wp-content/mu-plugins/rro-admin/assets/img/no-picture.jpg)
8 portii
Timp de pregatire: 5 min.
Timp de coacere: 35 min.
210 calorii, 8 g grasimi per portie
Ingrediente:
- 1,5 kg cartofi, mici
- 6 catei de usturoi, necuratati de coaja
- 2 linguri de cimbru, tocat
- 50 g fileuri de ansoa, taiate marunt
- 4 linguri ulei de masline
RECOMANDAREA NOASTRĂ:
Richard Chamberlain a murit. Celebrul actor din "Pasărea Spin" avea 90 de ani Mod de preparare:
Asezati cartofii, usturoiul si fileurile de ansoa intr-o tava pentru friptura, presarati o lingura de cimbru si stropiti cu uleiul.
Dati la cuptor timp de 35 minute (la semnul 6/200 grade C), pana cand cartofii se patrund si se rumenesc; aveti grija sa amestecati la jumatatea perioadei de coacere.
Dati la cuptor timp de 35 minute (la semnul 6/200 grade C), pana cand cartofii se patrund si se rumenesc; aveti grija sa amestecati la jumatatea perioadei de coacere.
In momentul servirii, presarati cimbrul ramas si un praf de piper negru, proaspat macinat.
Nu adaugati sare, deoarece fileurile de ansoa sunt suficient de sarate.
Pofta buna!
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Mai multe din Aperitive cu peste